TEC JO13-1 –  vv Papendrecht JO13-1      (uitslag 5 –  2)

Verslag:    TEC JO13-1 –  vv Papendrecht JO13-1      (uitslag 5 –  2)

Vandaag stond alweer de laatste bekerwedstrijd tegen Papendrecht op het programma. Volgende week is er geen wedstrijd omdat we dit jaar in een poule van drie teams zitten in plaats van vier. De vorige wedstrijd werd gewonnen en om alles in eigen hand te houden moest er vandaag gewoon worden gewonnen natuurlijk. Aan het grasveld kon het niet liggen; wat lag het er mooi bij! Complimenten aan degenen die daar de nodige aandacht aan hebben gegeven.

In tegenstelling tot de wedstrijd van vorige week gingen onze jongens gelijk voortvarend te werk. In de eerste minuut een corner en in de zesde minuut gelijk al een prachtige goal van Teun.

Nog geen twee minuten later ging er een vrije trap net naast en werden diverse aanvallen van TEC afgefloten voor buitenspel. De eerste 10 minuten waren zo goed dat je gewoon kon wachten op de 2-0. Niet dus. TEC liet de teugels vieren en werd wat nonchalant. Na een kwartier stond het dan ook opeens 1-1 en leek Papendrecht heel even de leiding over te willen nemen.

Dat was even schrikken en na drie verse krachten te hebben ingebracht gingen de mannen er weer fris tegen aan.

Opeens liep het weer en volgden wat corners en werd er met name door Jayden goed gejaagd op de bal. Dit resulteerde dan ook in een aantal kansen en voordat onze reporter het door had stond het 3-1. Ondertussen had Chelsea nog een keer de bovenkant van de lat geraakt na een prima aanval.

Rust

Het begin van de tweede helft was een herhaling van de eerste helft. Gelijk in de eerste minuut een mooie aanval met als resultaat een kopbal, helaas geen goal.

De aanval waar de 4-1 uit voort kwam was er een uit het boekje. Na een snelle spelhervatting vanaf rechtsachter werd bal met twee tikken bij Gijs bezorgd. Hij rondde die kans mooi af. De wedstrijd was nu definitief gespeeld en er volgde nog een penalty voor TEC, hieruit werd gescoord door Lenn; 5-1.  Vlak voor tijd verslapte de aandacht net als in de eerste helft even, en werd in de laatste minuut door Papendrecht gescoord 5-2. Beetje jammer.

We hebben wederom kunnen genieten van een mooie wedstrijd waarin vele goede aanvallen werden ingezet. Ook verdedigend zag het er prima uit. Het is goed om te zien dat de inzet groot is evenals de wil om te winnen.

22 september staat de eerste competitiewedstrijd op het programma en zaterdag 15 september hoeven we dus helaas geen wedstrijd te spelen. Hou deze dag wel vrij in verband met een eventueel nog in te lassen training. Nadere info volgt.