Wedstrijdverslag bekerwedstrijd TEC JO12-1 – FC Engelen

Wedstrijdverslag bekerwedstrijd TEC JO12-1 – FC Engelen

Vandaag was het dan eindelijk zover: de bekerwedstrijd TEC JO12-1 – FC Engelen. Eerst de nieuwe teamfoto om 8:15 en daarna snel de auto in. Nadat we de afgelopen 2 weken heerlijk hebben getraind en de selectie nu compleet is, hadden we de eerste bekerwedstrijd tegen FC Engelen.

Met een nieuw JO12-1 team, Brian, Sven, Nigel, Ryan, Mohammmed, Lafajaro, Diego, Santos, Rayaan en onze aanvoerder Ralph, een nieuwe spelvorm (8 tegen 8) en een aanvulling van de staf zou het een eerste graadmeter worden om te kijken waar we nu staan.

Aanvallen

Nadat de opstelling bekend is gemaakt en de warming up is afgerond kunnen we dan ook eindelijk gaan beginnen. TEC mag aftrappen en er word wat voorzichtig gevoetbald. Nadat de bal via de rechterkant wordt voorgegeven, werkt Rayaan de bal keurig achter de keeper. Gelukkig we staan voor!

Nadat, na goed coach werk van Martin langs de lijn, de boys volop de aanval kiezen en wij FC Engelen op hun kant houden worden er verschillende mooie doelpunten gemaakt. Engelen komt niet in hun spel doordat TEC druk vooruit zet. Na 2 x 30 minuten voetbal is de eindstand dan ook 2-18 voor TEC.

De trainers zijn positief, maar er zijn voldoende leermomenten om weer mee aan de slag te gaan in de eerstvolgende trainingsavonden.

Al met al een mooie start van het bekerseizoen!

Tot dinsdag.

Martin, Ronny, Patrick en Noelle.

bekerwedstrijd TEC JO12-1 - FC Engelen