TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC JO12-1 – Oranje Wit JO12-1

TEC JO12-1 - Oranje Wit JO12-1.jpg

Wedstrijdverslag TEC JO12-1 – Oranje Wit JO12-1

Nog 4 finales te gaan……

Na de tegenslag van afgelopen zaterdag stond de week in aanloop naar de wedstrijd van vandaag (zaterdag 6 april) vooral in het teken van het vertrouwen in eigen kunnen (terug)krijgen en als team véél plezier te hebben.

Vandaag dan ook met negen fitte spelers, Ryan is even uit de roulatie vanwege een liesblessure, aangetreden tegen de JO12-1 van Oranje Wit uit Dordrecht. De trainers waren er deze week snel over uit dat de jongens op elke plek in het elftal moeten én kunnen spelen ….. Kortom, er zou een andere opstelling komen.

Diego samen achterin met Ralph, Nigel op links, Rayaan in de as van het middenveld, Sven achter de spits en nog een aantal andere wijzigingen. Het pakte goed uit …. wederom hebben de boys aangetoond dat ze samen tot heel veel in staat zijn.

De eerste helft

Tijdens de eerste helft met een groot veldoverwicht zagen we dat veel van de besproken afspraken uitgevoerd werden. Constant onderweg zijn, elkaar zo snel mogelijk inspelen, goed coachen, het veld groot maken in balbezit en natuurlijk spelen als een team. Mede dankzij een zeer sterke keeper van Oranje Wit was de ruststand nog maar 0-1.

Één van de vele schoten op de goal, nu afkomstig van de voet van Mohammed, was teveel voor deze uitstekende keeper. Ondanks de vele kansen en maar één goal bleven de jongens rustig voetballen er was volop vertrouwen in een goede afloop.

Tweede helft

De tweede helft speelden we richting onze eigen supporters en dat leek wel een extra motivatie voor de jongens om er nog een schepje bovenop te doen. Maar liefst 8 doelpunten werden er in de tweede helft gescoord!

De goals werden uiteindelijk gemaakt door: Mohammed, Sven (3x), Rayaan (2x), Nigel (2x) en Diego.

De komende weken staan de topploegen uit onze competitie op het programma. Maar als de jongens voetballen met de instelling en het getoonde spel van vandaag dan belooft dat nog veel goeds.

Nog 4 finales te gaan……

Nog 4 competitiewedstrijden oftewel nog 4 finales te gaan. Volgende week spelen we de uitwedstrijd tegen onze directe concurrent uit de afgelopen najaarscompetitie, De Alblas JO12-1. Een echt goed voetballend team met individueel zeer sterke spelers.

Deze week dan ook maar weer lekker trainen, met zoals het er nu uitziet weer meer gastspelers dan afgelopen week, in voorbereiding op aanstaande zaterdag.

We kijken er weer naar uit!

Staf JO12-1.