Teamuitje JO11-1: Op naar Utrecht – Vitesse

Teamuitje JO11-1

Teamuitje JO11-1

Een spannende dag was het voor onze JO11-1 afgelopen zondag, want dat was namelijk dé dag van het teamuitje. Op het programma stond de wedstrijd Utrecht – Vitesse in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Met bijna het hele team – jammer genoeg konden er twee van onze spelers niet bij zijn – werd om half 3 vertrokken uit Tiel richting Utrecht. De jongens hadden er zin in en aantal waren ook wel wat zenuwachtig omdat zij nog nooit eerder in een echt voetbalstadion geweest waren.

In Utrecht werden we goed ontvangen en was er van alles voor de jongens te doen: spelletjes als ballen gooien, opstellingen maken, kleurplaten inkleuren en noem maar op. De jongens vermaakten zich prima. Ook het vouwen van en gooien met vliegtuigjes was een groot succes. Wie zich het meest vermaakte met het vouwen van vliegtuigjes, houden we maar even geheim. (Eén hint willen we wel geven: zijn naam begint met een J en eindigt op urdo….. 😜)

Er kwam zelfs bijna een vliegtuigje op het veld terecht. En dat was knap, want we zaten met zijn allen hoog boven in het stadion. Toen de waterballonnen te voorschijn kwamen, hebben wij als staf maar ingegrepen.

De wedstrijd eindigde in 0 – 0, maar dat maakte voor onze jongens niets uit. Ze hebben genoten van de wedstrijd en het teamuitje. Dit was het eerste teamuitje met de JO11-1 en we hopen dat er nog veel volgen!

Meer foto’s van het teamuitje vind je op onze Facebookpagina!