TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Jeugdteams TEC gaan onderling de strijd aan

Zaterdag onderlinge wedstrijden jeugd TEC

Aanstaande zaterdag een druk programma op ons sportpark. Nu de competities allemaal stilliggen (en voorlopig ook stil blijven liggen) spelen zaterdag onze jeugdelftallen onderlinge wedstrijden. Zo speelt onze JO15-1 tegen onze JO14-1, onze JO16-1 gaat de strijd aan met onze JO16-2 en neemt onze JO13-1 het op tegen onze JO14-2. De wedstrijden beginnen allemaal om 13.30 en zijn helaas niet toegankelijk voor publiek.

Eerste live-uitzending

Nu de wedstrijden voorlopig nog niet met publiek gespeeld kunnen worden, zijn we bij TEC druk bezig om de mogelijkheden te verkennen hoe we toch de voetbalsport met supporters, leden, sponsors, vrijwilligers, ouders, familie en vriendinnen kunnen brengen. Daarin hebben we Betuwe Events als mooie partner gevonden. Bij TEC zijn we erg blij met deze samenwerking!

Betuwe Events streamt, registreert en verzorgt video-opnames en legt aanstaande zaterdag een wedstrijd van TEC vast op video en zendt deze wedstrijd ook live uit. De wedstrijd TEC JO15-1 – TEC JO14-1 zal aanstaande zaterdag live te volgen zijn via Twitch.tv (zie onderstaande link).

Waar volg ik aanstaande zaterdag de wedstrijd live?

Via de link twitch.tv/betuwe_events vanaf 13.20 uur.

Na 24 uur is de wedstrijd via het YouTube-kanaal van Betuwe Events terug te kijken. Op het Twitch-kanaal van Betuwe Events vind je een link naar YouTube-kanaal van Betuwe Events.