Brian den Ouden pupil van maart

BrianDe nieuwe jeugdcommissie zal vanaf heden iedere maand een pupil van de maand kiezen. Dat zal een pupil zijn waar iets bijzonders mee aan de hand is. Dat kan een bijzondere prestatie zijn op voetbalgebied, maar er kunnen ook andere redenen zijn om iemand extra in het zonnetje te zetten.

De jeugdcommissie heeft Brian den Ouden gekozen als eerst pupil van de maand. Brian is speler bij onze F1 en heeft nog nooit een training of wedstrijd gemist. Onlangs is zijn vader overleden, en ondanks dit grote verlies blijft Brian positief en vol energie deelnemen aan de training en de wedstrijden. Om Brian nog een beetje extra te steunen is hij onze pupil van de maand maart!

Brian is gehuldigd bij aanvang van de wedstrijd TEC – Deurne. Hij heeft de hele voorbereiding van de wedstrijd mee mogen maken met het team. De warming up, mee de kleedkamer in, terug het veld op, in de rij de tegenstander begroeten. Op de foto met het team. En tot slot nog even een shoot-out maken op de keeper van Deurne die zoals alle betrokkenen graag meewerkte aan de feestelijke huldiging.

>> Bekijk hier een foto impressie.

>> Bekijk hier TEC tv met de shootout  van Brian!

[wppa type=”photo” photo=”2869″ align=”center”]Any comment[/wppa]
Huis Verkopen