Programma Jubileum TEC 100 jaar

Programma Jubileum TEC 100 jaar

Programma Jubileum TEC 100 jaarWat is er allemaal te doen?

Zaterdag 1 juni aanstaande bestaat TEC 100 jaar! En dat gaat gevierd worden. De jubileumcommissie heeft zich de afgelopen maand met veel plezier ingezet om tot een mooi programma te komen!

Wat staat er allemaal op het programma?

Zaterdag 1 juni | 10.00 uur – 13.00 | Springen & klauteren voor de jeugd

Zaterdag 1 juni staat in het teken van klimmen, klauteren, rennen en springen! Ons sportpark wordt tussen 10.00 en 13.00 door Partyverhuur 3B omgetoverd tot een spring- en klauterparadijs met een stormbaan en springkussen. En natuurlijk is er ook wat lekkers: poffertjes, maar ook suikerspinnen.

Dus neem je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee en spring erop los!

Graag opgeven bij je trainer of in de kantine op de trainingsavonden.

Jeugdactiviteiten 100-jarig jubileum TEC

Zaterdag 1 juni | 14.00 uur | Eventuele wedstrijd nacompetitie TEC 1

Met nog 3 wedstrijden te gaan, is het in de derde divisie B nog ontzettend spannend. TEC is bezig aan een goede reeks en mag nog dromen van een kampioenschap of het spelen van nacompetitie. Gaan we de nacompetitie in dan kan het zijn, dat er een wedstrijd door TEC gespeeld moet worden. Houd onze website en socials daarvoor in de gaten.

Zaterdag 1 juni | 16.30 – 18.30 uur | Officiële receptie

Aan het einde van de middag is er een officiële receptie voor genodigden. Van KNVB-officials tot het gemeentebestuur en van ereleden en sponsoren tot de besturen van andere Tielse sportclubs: voor deze receptie hebben we de afgelopen weken de uitnodigingen verzonden.

Zaterdag 1 juni | 20.00 – 23.00 uur | Receptie voor iedereen die TEC een warm hart toedraagt

Als je 100 jaar bent, moet je dat goed vieren. En zeker met de mensen die je een warm hart toedragen. Daarom is er ’s avonds een receptie waarbij iedereen welkom is. Leden, vrijwilligers, supporters, sponsors, niet-leden, oud-leden, oud-spelers, oud-trainers, noem maar op: we hopen jullie te mogen verwelkomen.

Vrijdag 7 juni | 18.30 – 21.00 uur | Disco voor de jeugd

Leuke muziek, lekker dansen, poffertjes eten, snoepen van een suikerspin en nog even chillen met je voetbalvrienden en -vriendinnen. Op vrijdagavond 7 juni sluiten we het seizoen af met een disco voor onze jeugd!

We hopen op jullie komst en gaan er een leuke avond van maken!

Graag opgeven bij je trainer of in de kantine op de trainingsavonden.

Zaterdag 8 juni | 20.00 – 00.00 uur | Feestavond

Zoals al gezegd: als je 100 bent geworden, moet je dat goed vieren. In Dorpshuis IJzendoorn kan zaterdag 8 juni de feestmuts op en de voetjes van de vloer. Vanaf 20.00 uur wordt er hier een mooie feestavond georganiseerd voor alle leden, vrijwilligers, sponsors en genodigden. De band Summerland treedt op en ook de Nederlandse Julio Iglesias, William Janz geeft op deze avond weer een mooi optreden weg.

En vervoer is geregeld. Vanaf 19.30 uur rijden er pendelbusjes tussen ons sportpark en het dorpshuis in IJzendoorn.

Opgeven voor de feestavond graag voor vrijdag 24 mei aanstaande. Aanmelden kan door een mail te sturen naar 100@svtec.nl o.v.v. feestavond of stuur een berichtje via Whatsapp naar Johan via 06 5357 6284 of Natasja via 06 2444 1128

Donderdag 20 juni | 14.00 – 16.00 uur | Reünie oud-leden en leden met optreden van o.a. Accordeonette

Het moment om mooie herinneringen en verhalen te delen én wellicht oude bekenden weer te ontmoeten. Gezellig bijpraten terwijl accordeonvereniging Accordeonette uit Tiel, dat dit jaar 75 jaar bestaat(!) de middag voorziet van gezellige muziek en meezingers.

Wij kijken uit naar een mooi feest en hopen dat vooral met jullie te kunnen vieren!

Tijdens de verschillende activiteiten worden er opnames (o.a. door een drone) en foto’s gemaakt. Deze worden gebruikt op onze website en sociale media.

Huis Verkopen