TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Woord van de voorzitter – Nieuwjaarswens

Beste leden, sponsors, vrijwilligers en alle anderen die TEC een warm hart toedragen.

Aan het begin van dit nieuwe jaar willen we toch even terugkijken op 2020. Een jaar dat we ons zullen herinneren als een rollercoaster op diverse manieren. Sportief gezien een jaar om snel te vergeten. Competities die niet uitgespeeld konden worden, het mislopen van een mooie bekerwedstrijd, senioren die beperkt of niet mochten trainen. Gelukkig waren er minder beperkingen voor de jeugd. Onze jeugdelftallen konden doortrainen en met een aantal leuke en sportieve uitdagingen (onderlinge wedstrijden, mixtoernooi en voetgolftoernooi) hebben we een aantal leuke evenementen voor onze jeugd gerealiseerd.

Het afgelopen jaar was een jaar dat draaide om gezondheid. Daar hadden we elke dag mee te maken en we zijn er niet aan ontkomen dat het virus heeft toegeslagen bij onze naasten, bij familieleden, vrienden en kennissen. Niet alleen qua gezondheid, maar als het gaat om onze manier van leven, onze banen en onze inkomens. Er zijn bedrijven die het drukker hebben gekregen in deze tijd, maar ook bedrijven die het zwaar te verduren hebben gehad. Elke week even naar het sportpark om naar voetbal te kijken en bij te praten, was niet meer vanzelfsprekend en dan zie je wat je mist als we elkaar niet meer mogen ontmoeten voor – meer dan alleen – een potje voetbal. En dat gemis is groot.

Dat het voetballeven stillag dit jaar, betekent niet dat we bij TEC stil hebben gezeten. We zijn verder gegaan met de renovatie van ons sportpark en hebben verdere verduurzaming gerealiseerd. We hebben waar mogelijk toch naar voren durven kijken en zijn bezig gebleven met het maken van mooie toekomstplannen. Alles om er weer klaar voor te zijn als de wereld weer normaal wordt. En we weer onbeperkt bezig kunnen zijn met onze dagelijkse dingen, weer volop kunnen genieten van het verenigingsleven en onze sport voor de volle 100% kunnen uitoefenen.

We moeten er met zijn allen de schouders onder blijven zetten. Houd vol en doe voorzichtig, zodat we (met een paar maanden) weer kunnen genieten van een sportief en gezond 2021!

Met vriendelijke groet,

Johan Verweij

voorzitter TEC