TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Woensdag 1 juli eerste oefenwedstrijd TEC tegen Sparta Nijkerk

De bal gaat weer rollen…

Woensdagavond gaat de bal weer rollen op sportpark De Lok in Tiel. Het nagenoeg geheel vernieuwde elftal van TEC 1 zal het dan in een vriendschappelijke wedstrijd opnemen tegen Sparta Nijkerk. Het, door de bij TEC bekende en Eric Speelziek getrainde Sparta Nijkerk zag vorig seizoen het zo goed als zeker zijnde kampioenschap en promotie naar de 2e Divisie in rook opgaan door het coronavirus. Voor TEC betekende het voortijdig beëindigen van de competitie de redding waardoor handhaving in de 2e Divisie zeker werd gesteld.

Vanaf  1 juli is het gelukkig weer mogelijk om weer wedstrijden te organiseren en treffen de beide oranje formaties elkaar op sportpark De Lok ter voorbereiding op het seizoen 2020-2021.

Voor de supporters uit Tiel en omgeving een uitstekende gelegenheid om voor het eerst kennis te maken met al die nieuwe gezichten in de hoofdmacht van TEC.

De entree woensdagavond is gratis, wel zullen er bij de ingang lootjes worden verkocht ten bate van de jeugd van TEC.
Verder zal vanaf 1 juli ook de kantine van TEC weer geopend zijn, beheerder Gert van Eck doet er alles aan om dit op verantwoorde wijze en volgens RIVM richtlijnen te doen.

Tot woensdagavond 20:00 uur op sportpark De Lok in Tiel.
Let op en houdt u aan de 1,5 meter en de richtlijnen van de overheid en RIVM!