TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag Wadenoijen JO15-1 – TEC JO15-2

Wadenoijen JO15-1 vs s.v.TEC JO15-2

🧡| Wadenoijen JO15-1 – TEC JO15-2 (uitslag 2-8)

Op zaterdag 7 september speelde de JO15-2 hun tweede bekerwedstrijd. De tegenstander was de JO15-1 van Wadenoijen.

Eerste helft

Onze jongens begonnen waarschijnlijk iets te makkelijk aan deze wedstrijd, wat na een kleine 10 minuten resulteerde in een 1-0 achterstand. TEC wist zich goed te herpakken en door goed over te spelen en goed te kijken werden enkele minuten later ineens heel snel achter elkaar twee doelpunten gemaakt door TEC, waardoor we een kleine voorsprong hadden, wat richting de rust uitgebreid werd met een ruime 1-4 voorsprong.

Toch wist Wadenoijen vlak voor rust nog een keer te scoren en de rust werd ingegaan met 2-4. Op dat moment had TEC dus wel een voorsprong, maar beide teams leken toch wel aardig aan elkaar gewaagd.

Tweede helft

In de tweede helft liet het weer ons een beetje in de steek en kregen de spelers een aardig buitje over zich heen. Maar hierdoor liet TEC zich niet uit het veld slaan, want zij wisten, ondanks het natte pak, nog 4 keer te scoren, wat onze tegenstanders in deze helft niet meer lukte.
De eindstand van deze tweede bekerwedstrijd werd 2-8. Weer een mooie overwinning voor TEC!

Foto’s Wadenoijen JO15-1 – TEC JO15-2

Meer foto’s van deze wedstrijd vind je op de Facebookpagina van onze JO15-2. In het kader van de wet op privacy zijn de gezichten van de tegenstanders onherkenbaar gemaakt.