Wedstrijdverslag TEC G1 – Union G1

Wedstrijdverslag TEC G1 - Union G1

Competitiewedstijd TEC G1 – Union G1

Met 12 spelers tegen Union; we misten afgelopen zaterdag Danny. Thomas had covid klachten dus ook hij kon er niet bij zijn. Het was zaterdag een koude dag met een frisse oostenwind, maar we hadden er weer zin in. We begonnen met de warming up, Keanu schoot Nick even warm en de rest trapte met elkaar de bal rond om warm te worden. We begonnen een kwartier later aan deze wedstrijd omdat Richard en Jochem wat later waren.

Jos vertelde de opstelling toen we op het veld waren. Nick op goal, achterin Keanu, Richard en Wilbert. Middenveld Aron, Damian en Jochem en Thom in de spits. Wissels waren: Patrick, Bart, Luca en Dirk.

We hadden opnieuw geen scheidsrechter dus moesten we even kijken wie ons ging fluiten. Uiteindelijk floot onze eigen trainer Jos deze wedstrijd. Jos vroeg aan de uit team Union of ze de bal wilden of een kant wilden kiezen. Union koos voor de bal en wij de wind tegen.

Eerste helft

Wij namen de wedstrijd meteen in handen en er werd leuk samen gespeeld door onze mannen. De bal werd goed samengespeeld wat ook uit eindelijk de 1-0 op leverde. Jochem kreeg de bal voor zijn voeten en gaf deze voor op Thom die de bal mooi kon inkoppen. We gingen daarna op zoek naar de 2-0 en dat duurde niet zo lang, want Richard kon vrij over steken en gaf een mooie steek paas op Damian die de bal mooi in schoot. Na de 2-0 vroeg Damain om een wissel en kwam Luca voor hem in de plek.

Even later raakte Luca licht geblesseerd en toen nam Patrick zijn plek over. Toen waren we iets te nonchalant aan de bal. Richard wilde een speler van Union tegenhouden zodat Nick de bal kon oppakken, maar deze speler was Richard te snel af en de spits kon er 2-1 van maken maar… Nick hield de bal eruit.

Na de kans van Union gingen wij weer in de aanval en zo werd het 3-0 voor ons. Jochem kreeg de bal mooi aangespeeld en deze schoot hij hard in de goal. Met een 3-0 stand de rust in. In de rust vertelde Jos dat het super goed ging en dat we leuk samen speelden.

Tweede helft

In de 2de helft kwam Bart in de ploeg voor Thom en Dirk kwam voor Wilbert in de ploeg. Toen we richting het veld gingen was er een speler van Union die tegen Nick riep van: laat er nou goal door keeper, want jullie gaan toch al dik winnen, maar je hebt al een kans gehad.

Toen begonnen we aan de 2de helft. Ook in de 2de helft waren wij goed aan het samen spelen en zaten er ook een paar leuke aanvallen bij. Soms zat de keeper ertussen of we waren niet scherp in de af ronding, maar goed we stonden al met 3-0 voor en de wedstrijd was voor ons al binnen.

We maakte toch nog de 4-0 Patrick kreeg de bal en legde deze mooi klaar voor Aron die deze mooi afronden. Union kreeg toch nog 1 goeie kans om Nick te passeren maar deze bal werd hoog overgeschoten. Toen was er een akkefietje tussen een speler van Union en Aron. Aron werd uitgescholden voor een woord wat niet leuk was. Zelfs Jos zou iets gezegd hebben tegen een speler van Union, maar waar ze dat vandaan haalde is voor ons een raadsel.

Er was nog wat tijd te spelen maar Union wou niet meer spelen. Ze zeiden tegen ons van zet er maar 3-0 op, waarop wij zeiden van het is 4-0 geworden en dat is voor ons de eindstand.

Wel jammer dat de wedstrijd weer zo afliep want bij Union uit speelde we ook de wedstrijd niet volledig uit. Toch hebben we weer een goeie wedstrijd gespeeld en 4 mooie goals gemaakt!

Achterin hebben Richard, Wilbert en Keanu goed gespeeld en Dirk die in de 2de helft er ook in kwam speelde ook een goeie pot.

Op het middenveld hebben Luca, Jochem, Aron en Damian een goed samenspel laten zien en Jochem, Aron en Damian scoorden allemaal 1 goal. Patrick, Bart en Thom speelden in de spits ook een goeie wedstrijd. Thom maakte een mooi kop doelpunt. Nick heeft weinig te doen gehad op 1 redding na.

Jos floot een goeie wedstrijd en is supertrots op de mannen dat ze een goeie wedstrijd hebben gespeeld.

Ook willen we Carolien bedanken voor de mooie actiefoto’s ⚽️💪👍

Over 2 weken de laatste wedstrijd van het seizoen tegen eendracht Arnhem en dan begint de winterstop.

Huis Verkopen