TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC G1 – Jonge Kracht G1

Wedstrijdverslag DZC 68 G1- TEC G1

TEC G1 – Jonge kracht G1 – 7de competitiewedstrijd 

We waren afgelopen zaterdag met 12 spelers. We misten Danny en Damian. Na 3 uitwedstrijden gespeeld te hebben Ede Victoria, Union en DZC 68, speelden we eindelijk weer een thuiswedstrijd. Jonge Kracht kwam met maar 7 spelers en dat was best wel balen voor ons want daardoor moesten we maar liefst 4 spelers in de wissel zetten!

Jos vertelde de opstelling: Nick op goal. Achterin: Dirk, Richard en Wilbert. Middenveld: Keanu, Jochem en Thomas. Op de bank begonnen Luca, Bart, Aron en Patrick.

We moesten nog even wachten met warmdraaien totdat de 023 van Tec klaar was met de wedstrijd. Normaal gesproken begonnen we om 14:15, maar uit eindelijk begonnen we pas om 14:30. Oh ja, in het begin van het verslag stond dat we met 12 man waren maar doordat we geen scheidsrechter hadden, is Thom de wedstrijd gaan fluiten. Thom zei tegen Nick dat hij de gasten de aftrap gaf en dat wij bleven staan. Met een koude wind tegen kon de wedstrijd beginnen.

Eerste helft TEC G1 – Jonge Kracht G1

Al na 30 seconde ging de 1-0 erin! Jochem schoot de bal er erg mooi in. Extra mooi voor hem want vorige week werd zijn goal nog afgekeurd tegen DZC 68, maar nu telde dit doelpunt wel!

Niet veel later ging ook de 2-0 erin. We misten soms nog te veel kansen om er meer bij te maken. Ook kwamen we niet erg in gevaar want Jonge Kracht misten een hoop spelers. 

Maar na een paar gemiste kansen ging het heel hard met de goals. Zelf konden we de score bijna niet bijhouden want het ging zo snel. Wel wisten we dat de rust stand al 9-0 was.

Toen het rust was kregen we een bakkie thee van Mo. Ook hebben we Mo nog bedankt voor de bakkie thee.

Tweede helft

In de tweede helft wisselde Jonge Kracht van keeper. De laatste man ging in de goal en de keeper in de spits. Na de rust maakten we al snel de 10-0 doordat Thomas de bal mooi in de hoek plaatste. Toen ging Richard met de bal naar voren en kreeg hij een paar keer een schop van de aanvoerder van Jonge Kracht. Uiteindelijk besloot scheidsrechter Thom dat zowel Richard als de aanvoerder van Jong Kracht allebei even 5 minuten aan de kant moesten zitten.

Ondanks dat het 6 tegen 6 was, maakten we toch de 11-0. Beide spelers mochten na die 5 minuten weer het veld in en zo was het weer7 tegen 7.

Nick had weinig te doen tijdens de wedstrijd, maar moest toch nog wel een bal stoppen toen de aanvoerder van Jonge Kracht voor de negende keer besloot de bal op de goal te schieten, maar deze bal raakte Nick nog net aan met zijn vingertoppen. Uit deze corner werd de bal laag voor gegeven en Nick pakte de bal op en een speler van Jonge Kracht ging op zijn hand staan. Nick kon gelukkig gewoon door.

Ondertussen bleven we wel doelpunten maken:12-0, 13-0 en 14-0!

Ook Thomas kreeg nog een schop te verwerken van een speler van Jonge Kracht. We maakte nog vlak voor tijd de 15-0 wat uit eindelijk de eindstand was.

We hebben leuk gespeeld, veel doelpunten gemaakt en Jos kon ook erg genieten van een paar mooie aanvallen en samenspel.

Achterin hebben Dirk, Richard en Wilbert goed gespeeld Op het middenveld hebben Jochem, Thomas en Keanu goed samengespeeld. Luca, Bart Aron en Patrick hebben toen zij erin kwamen ook goed samenspel laten zien.

Oh ja de mensen die gescoord hebben zijn:

  • Aron 3x
  • Thomas 4x
  • Keanu 3x
  • Jochem 5x

Thom floot een goeie wedstrijd gefloten, maar wij hopen wel als we volgende wedstrijd thuis moeten spelen dat er wel een scheidsrechter voor ons is en niet dat wij zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen.

Volgende week zaterdag spelen we tegen Ede Victoria een thuiswedstrijd.