Wedstrijdverslag TEC G1 – Eldenia G1

Wedstrijdverslag TEC G1 - Eldenia G1

Wedstrijdverslag TEC G1 – Eldenia G1

Afgelopen zaterdag speelden we onze 3e competitiewedstrijd: TEC G1Eldenia G1 uit Arnhem. We waren zaterdag met 11 man. Alleen Thom was er niet bij, maar die verwachten we snel weer terug op het veld.
Het was vandaag heerlijk weer om te voetballen en we hadden er zin in. We speelden op het grasveld, want TEC O23-2 speelde op het kunstgras.

Eenmaal aangekomen op het veld gingen we ons op warmen. Voordat de wedstrijd begon, vertelde Jos de opstelling Nick op goal, achterin Keanu, Richard en Wilbert, middenveld Aron, Luca en Thomas. Patrick in de spits en Michael, Damian en Danny in de wissel. Daarna deden we tossen en Eldenia won deze tos en besloten om van kant te wisselen en wij kregen de aftrap. De keeper van Eldenia vond dat de goals niet goed stonden op het veld en we zetten de goals wat anders neer en zo kon de wedstrijd beginnen.

De eerste helft TEC G1 – Eldenia G1

De eerste 10 minuten waren best wel rommelig van onze kant en misschien moesten we wel aan het grasveld wennen omdat de bal best vaak wel opstuiterde. We kregen genoeg kansen om de 1-0 te maken, maar het zat ons niet mee. Patrick kreeg de eerste kans, maar deze werd geblokt.
De tweede kans schoot Patrick op de goal deze werd tegen gehouden door de keeper van Eldenia en ook de rebound van Thomas kwam op de lat terecht. Daarna stond Thomas oog in oog met de keeper van Eldenia, maar ook deze bal hield hij tegen.


Toen kwam Damian in het veld, Patrick ging er voor hem uit waardoor Thomas in de spits kwam en Damian ging rechts voor Wilbert spelen. Nick had de bal in zijn handen, schoot deze uit met een lange trap naar voren, deze viel over de verdediger heen van Eldenia en kwam voor de voeten van Thomas die de bal goed in schoot met een lage schuiver. Eindelijk de 1-0 en dat bleek een bevrijding voor ons te zijn, want daarna ging het veel beter en speelden we goed samen.

Daarna maakten we de 2-0 door goed samenspel van ons, was Aron de afmaker die de bal mooi in het hoekje schoof op aan geven van Thomas. Nog vlak voor het einde van de eerste helft kreeg Eldenia een kansje maar dit schot was te zwak in geschoten en te makkelijk op te pakken voor Nick. Met een 2-0 stand de rust in.

Geen tweede helft…

Toen we in de kleedkamer waren vertelde Jos wat de bedoeling was voor de tweede helft.
De scheidsrechter kwam naar ons om te vertellen dat Eldenia niet meer tegen ons wou verder voetballen en daar schrokken we best wel van want we wisten niet wat de redenen was.
We probeerden Eldenia nog op een ander gedachten te brengen maar 1 van de bergeleider zei: NEE WIJ GAAN NIET MEER TEGEN HUN SPELEN, WE ZIJN VEEL TE HOOG INGEDEELD.

Jos kwam naar de kleedkamer vertelde dat de begeleiders niet meer verder wilden voetballen en ze wilden ook hun spelers in bescherming nemen omdat er een paar al geblesseerd waren????

Dus werd de eindstand 2-0 in het voordeel van ons.
Volgende week zaterdag naar DZC 68 in Doetinchem, een uitwedstrijd.

Huis Verkopen