Wedstrijdverslag TEC G1 – Eendracht Arnhem G1

10de competitiewedstrijd TEC G1- Eendracht Arnhem  g1

Afgelopen zaterdag dé kampioenswedstrijd tegen Eendracht Arnhem. Deze wedstrijd was al 2 keer verzet: 1x door Eendracht Arnhem, omdat zij te weing vervoer hadden en 1x omdat het veld afgekeurd was bij ons, dus 3x in scheepsrecht.

We waren met 12 spelers, Damian had last van een hoofd blessure maar hij kwam ons wel supporteren. Wij hopen dat hij woensdag weer kan aan sluiten.

Toen we in de kleedkamer waren vertelde Jos de opstelling: Nick op goal. Achterin: Dirk, Richard en Wilbert. Middenveld: Thomas, Keanu en Jochem. Spits: Aron.

Luca, Patrick, Bart en Thom in de wissel want Eendracht Arnhem had maar 9 spelers en wilde graag een wissel hebben. Toen gingen we ons op warmen, want het was best wel koud, maar het was lekker weer vandaag. We begonnen iets later aan de wedstrijd. Toen de scheidsrechter aan kwam, gaf hij de keuze aan Eendracht Arnhem. Zij kozen een kant en wij kregen de aftrap.

Eerste helft

De wedstrijd was nog niet lang onderweg, maar wij maakten al snel de 1-0 door Aron. Vlak daarna maakte Jochem er 2-0 van.

Toen waren we een beetje slordig aan de bal. Eendracht Arnhem kreeg daardoor wel een kans om te scoren, maar Nick hield de bal tegen in de korte hoek.

Toen kreeg Eendracht Arnhem een cornerbal kreeg. Alle spelers gingen daarbij mee naar voren en dat leidde tot een open kans voor ons, want Richard kon het hele veld oversteken. Hij schoot de bal tegen een speler van Eendracht Arnhem aan, maar Richard kreeg de bal opnieuw in zijn voeten en gaf de bal aan Thomas die er 3-0 van maakte!

Toen was het tijd voor wat wissels aan onze kant. Jos haalde Wilbert, Dirk en Thomas naar de kant en toen kwamen Luca, Thom en Patrick in de ploeg. Nog vlak voor rust maakte Keanu er 4-0 van.

In de rust gaf Jos nog wat aanwijzingen voor wat we moesten doen in de tweede helft.

Tweede helft

Na de rust maakte Keanu er gelijk al 5-0 van. Maar daar bleef het niet bij, want Aron kreeg de bal en maakte 6-0 door de bal in de kruising te schieten. Ook maakte wen 7-0, een corner bal van Aron die kwam op het hoofd van Patrick, die bal vervolgens mooi via de lat in kopte.

Nog een kwartier te gaan en Thomas, die bij de 5-0 die in de ploeg kwam voor Keanu, maakte er 8-0 van. Ook Eendracht Arnhem heeft genoeg kansen gehad, maar zij schoten een keer op de paal en Nick hield een voorzet tegen. Daarna kregen we een penalty tegen. Jochem tikte een speler van Eendracht Arnhem aan en de scheids legde de bal op de stip. De nummer 6 van Eendracht schoot op de goal, maar de paal bracht redding voor Nick. Na die penalty maakte Thomas er 9-0 van op aangeven van Thom. Vlak voor tijd maakte Thom er 10-0 van deze schoot hij in de hoek.

Een mooie wedstrijd gespeeld van onze kant en we hebben leuk samen gespeeld. Door deze overwinning zijn we kampioen geworden met 3 punten meer dan Ede Victoria g1. We hebben in 10 wedstrijden 57 doelpunten gemaakt en 6 doelpunten tegen gehad. Na afloop gingen we nog een paar foto’s maken om het kampioenschap te vieren en kregen we een patatje en wat drinken erbij.

Een heel mooi najaarsseizoen gedraaid door onze mannen en op naar het voorjaarscompetitie.  We willen alle supporters bedanken die ons hebben aangemoedigd in deze wedstrijd. Ook willen we Milan Holdinga bedanken voor het fluiten. Ook heeft Carolien een paar mooie foto’s gemaakt.

4 februari gaan we beginnen aan de voorjaarscompetitie. Dan spelen we een uitwedstrijd tegen Jonge Kracht G1 om 13:00.

Huis Verkopen