Wedstrijdverslag TEC G1 – Ede Victoria G1

TEC G1 - Ede Victoria G1

2 oktober 2021 TEC G1 – Ede Victoria G1

Zaterdag speelden we de eerste competitiewedstrijd TEC G1 –Ede Victoria G1, een sportieve tegenstander. We waren compleet met 11 spelers. Richard en Damian keerden weer terug van privéomstandigheden en een verjaardag.

We speelden 8 tegen 8 omdat de begeleiders van Ede Victoria niet 9 tegen 9 wou spelen. We gingen richting de kleed kamer om ons om te kleden.
Toen liepen we richting het veld om ons warm te draaien. We deden nog een rondo’tje. Aron trapte eerst de keeper warm, want Wilbert deed nog een warming up toen deze klaar was, loste Wilbert Aron af.

Eerste helft

Ede Victoria begon met de aftrap. De eerste 15 minuten waren wij de betere ploeg, kregen we wat kansen en bleef het lang 0-0.
Maar toen schoot Thomas op de goal. De bal schoof hij laag over de grond en stond het 1-0!

Ede Victoria kreeg ook wel kansen en we lieten de laatste man van Ede een eindje komen en hij schoot ook op de goal, maar deze werd gestopt door Nick. Toen gingen we met 1-0 de rust in.

Tweede helft

De wedstrijd was nog geen minuut oud of het stond 1-1. De nummer 15 van Ede stond helemaal vrij en schoot de bal recht in de kruising, waardoor Nick volstrekt kansloos was.

De wedstrijd ging wat meer tegen elkaar op, maar wij maakten de 2-1 door Thomas, die vrij stond voor de keeper en deze werd laag in de hoek geschoven: 2-1! Toen kwam Gerwin in de ploeg en hij maakte de 3-1 door de bal op de goal te schieten.

Ede Victoria nam meer risico, maar dat leidde tot weinig kansen. Vlak voor tijd kregen we de bal niet weg en kreeg de spits van Ede Victoria de bal voor zijn voeten waardoor het nog 3-2 werd. Er was nog te weinig tijd voor Ede Victoria dus wonnen we deze wedstrijd!

Onze verdedigers Richard Wilbert en Michael stonden uitstekend te verdedigen. Op het middenveld speelden Thomas, Keanu, Aron, Damian en Luca een prima wedstrijd. In de spits vulden Gerwin en Thom het prima in.

Doordat de tegenstander niet met 9 man wilde spelen, stonden er 3 spelers in de wissel en is het best wel moeilijk om dan keuzes te maken. Na afloop van de wedstrijd kregen we nog een patatje en wat drinken, want die hadden we nog te goed omdat we kampioen waren geworden in het seizoen 2019/2020. Dit hadden we vanwege coronamaatregelen nog niet eerder kunnen doen.

Volgende week zaterdag spelen we tegen Jonge Kracht G1, een thuis wedstrijd.

Huis Verkopen