Wedstrijdverslag TEC G1 – Ede Victoria G1

Wedstrijdverslag TEC G1 - Ede Victoria G1

Wedstrijdverslag TEC G1 – Ede Victoria G1 – de 8e competitiewedstrijd

Afgelopen zaterdag speelden we met 11 spelers een thuiswedstrijd tegen Ede Victoria. Dit keer zonder Danny die met zijn gezondheid zit, Bart heeft niks laten weten of hij erbij was en Thom moest onze wedstrijd fluiten, want anders hadden we weer geen scheidsrechter.

In de kleedkamer vertelde Jos de opstelling: Nick op goal, achterin Dirk, Richard en Wilbert, middenveld Keanu, Luca en Jochem en in de spits Thomas 

We moesten even wachten tot dat de wedstrijd van TEC 19-1 was afgelopen. In die tijd gingen we ons op warmen op ons oude trainingsveld. Keanu en Wilbert schoten samen Nick in en de anderen trapten een balletje met elkaar rond. Toen de wedstrijd voorbij was, gingen we nog even 5 minuten ons op warmen op het kunstgrasveld.

Thom zei tegen Ede Victoria en ons team dat schelden niet was toegestaan en dat we er een leuke pot van gingen maken. Thom gaf Ede Victoria de eerste helft de aftrap. De wedstrijd kon beginnen.

Wedstrijdverslag TEC G1 - Ede Victoria G1

Eerste helft

De eerste 10 minuten zaten we er gelijk bovenop en kregen een hoop kansen om te scoren, maar Ede Victoria hield goed stand. Maar Thomas kreeg het toch voor elkaar om te scoren. Hij liep weg van zijn tegenstander en schoot de bal op de goal. De bal werd ook nog van richting veranderd door een speler van Ede Victoria en ging erin: 1-0.

Daarna kregen we nog meer kansen maar de bal wou er niet in. Toen maakte Wilbert een overtreding op een speler van Ede Victoria. Uit deze vrije trap ging de bal in een keer op de goal en Nick kreeg zijn hand er niet goed tegenaan en zo werd het 1-1.

Na deze goal waren we het eventjes kwijt. Want na die 1-1 stond de rechtsbuiten van Ede Victoria helemaal vrij voor de goal, Nick probeerde zich ervoor te gooien maar kwam net iets te laat, maar gelukkig kwam deze bal op de lat terecht. Ook kregen we nog vlak voor rust een goeie kans om 2-1 voor te komen maar Damian raakte helaas de boven kant van de lat.

Met 1-1 de rust in. In de rust waren er een hoop frustraties van ons we gingen tegen elkaar te keer in de kleedkamer. Waaronder Nick die samen met Jos in discussie was over de 1-1. Nick liep uit boosheid even uit de kleedkamer om even tot rust te komen. Toen we eenmaal weer op het veld waren pepte we mekaar op. We wilden er volle bak voor gaan in de 2de helft en dat deden we ook.

Tweede helft

Al binnen een minuut maakte Aron de 2-1. Aron kreeg de bal aangespeeld door Keanu en Aron kon deze mooi in de hoek schieten. Daarna kregen we een goeie kans om op 3-1 maar de laatste man van Ede Victoria en de keeper hielden veel tegen.

Daarna maakte Richard een overtreding op de nummer 11 van Ede Victoria. Nick zetten dit keer 3 man in de muur en de speler van Ede Victoria schoot de bal op de goal, maar deze ging in de muur.

Daarna kregen we heel wat kansen om er een paar bij te maken, maar de keeper van Ede Victoria hield er veel tegen. Ede Victoria probeerde nog wat kansen te creëren. Een speler van Ede Victoria gaf een bal voor, maar Nick pakte de bal klemvast en de nummer 4 van Ede Victoria liep door op Nick. Deze nummer 4 ging er even bij liggen, maar de scheids gaf een vrije trap aan ons.

In de laatste 10 minuten was het nog even spannend. Maar vlak voor tijd liep Damian weg bij zijn tegenstander en schoot op de goal. De bal kwam op de lat en kwam terug het veld in. Jochem nam deze bal goed aan en kon zo in een leeg goal de 3-1 maken.

Wedstrijdverslag TEC G1 - Ede Victoria G1

We hebben als team een geweldige wedstrijd neergezet. Vooral de tweede helft was echt geweldig om naar te kijken. Richard heeft de spits van Ede Victoria geen kans gegeven en ook de nummer 11 van Ede Victoria die in de ploeg kwam, heeft ook geen kans gehad om te scoren. 

Wilbert heeft ook super goed gespeeld, waardoor de nummer 4 van Ede Victoria heeft ook geen kans gehad. Dirk heeft links achter een goeie pot gespeeld en had een hoop inzet.

Jochem heeft veel meters gemaakt en maakte een doelpunt. Thomas had veel inzet en maakte vandaag 1 doelpunt en de 2de helft maakte hij het de nummer 15 van Ede Victoria heel moeilijk. Keanu heeft als middenvelder veel meters gemaakt en heeft de linksachter van Ede Victoria geen meter gegeven.

Luca heeft de nummer 10 van Ede Victoria geen kans geven en heeft goed gespeeld. Aron, die vlak voor rust in de ploeg kwam heeft een goeie wedstrijd gespeeld en maakte een mooie goal. Damian heeft veel meters gemaakt op het middenveld en haalde ook veel ballen weg. Patrick heeft het in de spits goed gedaan en had alleen pech dat hij niet scoorde.

Oh ja, Nick en Jos hebben het er na afloop samen nog over gehad en zijn weer dikke vrienden. Ook willen we Thom bedanken voor het fluiten want hij heeft een goeie wedstrijd gefloten. We willen ook Carolien bedanken voor de foto’s

Volgende week zaterdag spelen we tegen Union een thuiswedstrijd om 11:15

Huis Verkopen