TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag Eendracht Arnhem G1jm-TEC G1

Wedstrijdverslag Eendracht Arnhem G1jm-TEC G1

Wedstrijdverslag Eendracht Arnhem G1jm-TEC G1

Vandaag onze laatste competitiewedstrijd tegen Eendracht Arnhem G1jm. We gingen vandaag met 11 spelers richting Arnhem en we hadden ook een bus van de Europlus. Eenmaal aangekomen in Arnhem moesten we wachten tot dat er een kleedkamer vrij was, maar na 15 minuten konden we ons omkleden.

Jos vertelde dat we 9 tegen 9 gingen spelen. Dat was fijn voor de tegenstander want zij hadden 14 spelers, dus hoefde ze ook maar 5 spelers in de wissel te zetten.

De opstelling: Nick op goal, achterin Wilbert, Richard en Michael, middenveld Thomas, Luca, Damian en Aron en in de spits Thom.  Keanu en Jochem in de wissel.

Toen gingen we richting het kunstgrasveld en daar speelden we even balletje met elkaar rond en werd Nick even warm geschoten door Richard, Aron en Wilbert. Voordat de wedstrijd begon gaven we elkaar een boks om elkaar een fijne wedstrijd te wensen. De scheids besloot ons de aftrap te geven omdat wij de gasten waren.

De eerste helft

We begonnen aan de wedstrijd en even aftasten maar we kwamen niet erg in ons spel. Eendracht Arnhem kreeg de eerste kans om een goal te maken, maar Nick hield deze tegen met zijn voet. Na 15 minuten kwamen we op voorsprong. Er werd een paar keer op de goal geschoten, maar deze werden nog tegen gehouden, maar uit eindelijk scoorde Aron de 0-1 door deze op goal te schieten en deze liet de keeper uit zijn handen glippen, waardoor we met 0-1 voor kwamen.

Uit het niets kreeg Eendracht een vrije trap vlak bij onze goal. Deze werd genomen door hun nummer 4, maar hij schoot tegen Michael aan. Na deze kans kwamen zowel wij als Eendracht weinig aan kansen toe. Met een 0-1 stand de rust in. Even wat drinken en ook praatte Jos ons bij dat het maar 0-1 Is en dat we iets meer druk vooruit moeten zetten.

De tweede helft

De wedstrijd was nog niet een 1 minuut oud en wij scoorden al 0-2. We bouwden van achteruit op. Nick gaf de bal aan Wilbert en die speelde de bal naar Aron. Aron speelde naar Thomas, die de bal goed afschermde, en deze gaf de bal aan Thom, die de bal, als een echte spits, mooi intikte. Na de 0-2 volgde ook snel de 0-3 door Keanu, die de bal mee nam vanaf het middenveld en vervolgens keurig in het hoekje schoot.

Wij bleven de betere ploeg en we gingen op zoek naar meer goals. En dat lukte. De 0-4 werd gemaakt door Thomas. Thom schermde de bal af, legde de bal op Thomas, die bal eerste instantie tegen een speler van Eendracht Arnhem aanschoot. Thomas kreeg de bal echter opnieuw voor zijn voeten en deze schoot hij met een volley in de goal. Toen kreeg Eendracht Arnhem nog een kans op de 1-4, maar Nick gooide zich er goed voor.

Eendracht Arnhem bleef hoop houden op een doelpunt en de nummer 4 probeerde de bal over Nick heen te loppen, maar Nick tikte de bal net over de goal. Na de twee kansen van Eendracht maakte wij de 0-5 door een mooie voorzet van Jochem die bal op het hoofd legde van Keanu, die deze mooi in kopte. Daarna maakte we ook nog de 0-6 door Jochem die uit een onmogelijke hoek de bal in de goal kreeg. Mooi voor Jochem omdat hij zijn debuut als speler maakte. Na de 0-6 probeerde Eendracht te scoren en kregen ze nog 1 kans, maar ook deze werd door Nick gestopt.

Als team hebben we een goede 2de helft gespeeld. Onze verdedigers Richard, Wilbert en Michael stonden goed te spelen. Op het middenveld speelden Thomas, Aron, Luca en Damian ook een goede pot. Ook Thom heeft de spitspositie goed in gevuld met een goal en een assists. Keanu keerde terug van een knieblessure en scoorde 2 doelpunten. Ook Jochem heeft een goed debuut gemaakt en maakte zijn eerste doelpunt als speler van ons team!

Jos is trots dat we een goed seizoen hebben gedraaid, ook hebben we 29 doelpunten gemaakt en slechts 10 doelpunten tegen gehad. We hebben in totaal 7 wedstrijden gewonnen, 1 gelijk en maar 1 verloren: dat is een geweldige prestatie!

Volgende week zondag spelen we een toernooi bij OJC Rosmalen.