TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag competitiewedstrijd Ede Victoria G1 – TEC G1

Wedstrijdverslag competitiewedstrijd Ede Victorie G1 - TEC G1

Zaterdag 20 november | Ede Victoria G1 – TEC G1

Onze competitiewedstrijd tegen Ede Victoria G1 uit Ede. We waren met 9 man, want we mistten Thom, die moest werken en Wilbert was geblesseerd aan zijn voet. We waren best wel aan de vroege kant; een 1 uur te vroeg, maar we konden ons rustig omkleden en op ons gemak de warming up doen.

Toen we ons in de kleedkamer hadden omgekleed, vertelde Jos ons de opstelling. We moesten wat schuiven in de opstelling dus ging Keanu links achter, Richard laatste man en Thomas ging rechtsachter spelen.
Op het middenveld speelde Luc, Damian en Aron, Gerwin in de spits en Michael begon als wissel.

Helaas, wou Ede Victoria G1 niet met 9 tegen 9 spelen. Hierdoor had Ede Victoria maar liefst 4 man in de wissel staan. Toen de scheidsrechter aan kwam, deed deze eerst een warming up, voordat we de wedstrijd konden beginnen. Wij wonnen de toss, waardoor we een kant mochten kiezen en Ede Victoria begon met de aftrap.

Eerste helft

Ede Victoria G1 was de eerste 10 minuten de betere ploeg en kreeg de eerste schietkans. Nick hield deze bal goed tegen, waarna Richard de bal vervolgens tot corner verwerkte. De corner werd goed weggewerkt, waardoor wij er goed uitkwamen. Aron kreeg de bal voor zijn voeten, legt de bal terug op Keanu die de bal geweldig in de kruising schiet. 0-1!

Daarna kreeg Ede opnieuw een goeie kans om er 1-1 van te maken. Nick raakte de bal nog net aan waardoor de bal op de lat kwam. Een nieuwe aanval van TEC. Thomas gaat mee naar voren en legt de bal op Damian. Damian schiet de bal laag in de hoek in: 0-2!

Damian vroeg om een wissel waardoor Michael in de ploeg kwam. Ede Victoria liet het er niet bij zitten en ging op jacht naar de aansluitingstreffer en die kwam ook. Een speler van Ede Victoria schoot op de goal. Nick houdt deze niet goed tegen, waardoor de spits van Ede Victoria de 1-2 op het bord kon zetten.

In de rust vertelde Jos dat we een tandje bij moesten zetten, want anders zouden we het nog moeilijk krijgen.

Tweede helft

De tweede helft was net begonnen (2 minuten) toen de rechtsbuiten van Ede Victoria opkwam. Deze rechtsbuiten geeft de bal voor, maar deze belandde met wat geluk op de lat. Wij kwamen weer wat meer in ons spel en we gingen op zoek naar de 1-3. Thomas liep opnieuw weg bij zijn  tegenstander, schoot deze op de paal, de bal kwam voor de voeten van Aron die deze rustig intikte: 1-3!

15 minuten voor tijd maakten we ook nog de 1-4. Damian kreeg de bal van Aron en Damian schoot deze er goed in. Damian speelde een goeie wedstrijd en werd na zijn doelpunt gewisseld voor Michael. Michael speelt in de spits om het de verdediging van Ede Victoria G1 moeilijk te maken. En dat heeft Michael goed ingevuld.

Met nog een minuut of 5 te gaan, moeten we dan toch een goal incasseren. En dat terwijl we juist erg weinig weggeven. De rechtsachter van Ede Victoria schoot op de goal. De bal werd ongelukkig aangeraakt door 1 van onze spelers, waardoor deze niet te keren was voor Nick: 2-4.

Dit was ook de einduitslag van de wedstrijd Ede Victoria G1 – TEC G1 , waardoor we deze wedstrijd wonnen.

Luca speelde een goeie wedstrijd op het middenveld om zijn tegenstander geen kans te geven. Ook Gerwin heeft keihard gewerkt om het de verdediging van Ede Victoria G1 het moeilijk te maken. 


Volgende week zaterdag spelen we een uitwedstrijd tegen Jonge Kracht G1.