TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Vriendinnendag TEC groot succes!

Vriendinnendag TEC

Vriendinnendag TEC

Mooi weer en vooral 26 enthousiaste meiden maakten van de Vriendinnendag een groot succes! Doel van de Vriendinnendag was een leuke (extra) voetbalactiviteit voor de TEC meiden, samen met hun vriendinnen en andere voetballiefhebsters… Meisjesvoetbal is al jaren de snelst groeiende sport en ook bij TEC zijn meiden (en dames) van harte welkom!

Toernooitje… maar dan net even anders

Vanaf 17.30 uur stroomden de meiden binnen waar ze gastvrij werden verwelkomd in de TEC kantine. Om 18.00 uur werd de opzet van de avond duidelijk gemaakt; Wedstrijden 6 tegen 6, waarbij 10 punten te behalen waren voor een overwinning, 5 voor een gelijkspel en bovendien een extra punt (voor het team) per doelpunt. Per ronde werden de teams door elkaar gehusseld.

Er werd met veel passie gespeeld en er liep opvallend veel talent tussen! Na 3 rondes en de pauze, waarin de meiden opnieuw werden verwend door onze enthousiaste nieuwe kantinebeheerders, werden de 8 meiden met de meeste punten bekend gemaakt. Zij gingen verder strijden om de felbegeerde hoofdprijs!

Hiervoor werd er eerst 4 tegen 4 gespeeld (op een kleiner veld); daarna 2 tegen 2 (op een nog kleiner veld) en tenslotte 1 tegen 1: de finale! De overige meiden, die in de tussentijd 8 tegen 8 speelden op een groot (half) veld, kwamen natuurlijk kijken naar de finale tussen Selina en Danjella, die bij Aquilla in Dreumel voetbalt.

Danjella werd de winnaar en kreeg na afloop (en na het hapje en het drankje) een prachtige trofee uitgereikt. Dewi, de “pechvogel van de avond” (minste punten) kreeg dezelfde trofee en alle meiden kregen nog een leuk aandenken: oranje veters! (ook te gebruiken als haarbandje)

Vervolg

Deze activiteit is zeker voor herhaling vatbaar (ook voor de jongens). De meiden van MO13-1 (en de gastspeelsters natuurlijk) krijgen binnenkort nog een speciale training aangeboden en er komt ook nog een bekende speelster bij jullie training kijken…

Vriendinnendag TEC
Vriendinnendag TEC
Vriendinnendag TEC
Vriendinnendag TEC
Vriendinnendag TEC