Voorlopige teamindeling 2021-2022 bekend

Teamindeling jeugdteams seizoen 2021-2022

De technische commissie en trainers hebben de voorlopige teamindelingen klaar voor het seizoen 2021-2022.

Voorlopige teamindeling

Onderstaand vind u de voorlopige teamindelingen voor komend seizoen. De nadruk ligt op het woord ‘voorlopig’!! Er zijn immers verschillende omstandigheden denkbaar, waardoor het noodzakelijk is om veranderingen in deze opzet aan te brengen. Mochten er mutaties zijn, dan wordt dat op deze pagina gemeld. De indeling van de spelers voor de O23-teams wordt 12 juni definitief bekend gemaakt aan de groep bij de slottraining.

In de gehele jeugdafdeling is het aantal leden tot nu toe met 24 spelers gegroeid en is er voor elke leeftijdsklasse een team om aan te haken.

Puzzelen

Bijzonder jammer vinden wij het dat 1 leeftijdscategorie op divisieniveau helaas de club heeft verlaten. Daardoor wat het hier en daar extra veel puzzelen, maar het uitgangspunt bij de indeling is dat er voor alle spelers en speelsters de uitdaging is om zich in hun voetbal te kunnen blijven ontwikkelen. Dit om het plezier in het spel en de individuele ontwikkeling te stimuleren.

Voorafgaand aan de indelingen hebben we voor de jeugd de afgelopen weken in diverse leeftijdscategorieën de laatste selectietrainingen en -gesprekken georganiseerd.

Voor de  teams is dit seizoen daardoor meer rekening gehouden met de individuele ontwikkeling bij de “breedteteams”.

Er is onderlinge afstemming geweest tussen de trainers, coördinatoren en TC om tot deze indeling te komen. 

In een enkel geval konden we door verschil in behoeften en het gegeven dat er voor iedere leeftijdscategorie teams geformeerd worden, niet altijd aan alle wensen tegemoet komen. We vragen jullie begrip hiervoor. In de zomermaanden juli/augustus kunnen altijd nog wat kleine mutaties optreden.

Spelers moeten bij een positieve ontwikkeling altijd de mogelijkheid krijgen om door te schuiven.

Zaterdag 12 juni organiseren we een Oranjefestival op basis van de nieuwe teamindelingen.

Tot snel en veel succes!

Technische Commissie.

Overzicht TEC teamindeling 2021-2022

Onder voorbehoud van wijzigingen en fouten in de indeling.