Voorbereiding selectie TEC van start

Maandag 17 juli start voorbereiding selectie TEC

Na een korte vakantie start morgen de voorbereiding van de selectie van TEC op het nieuwe seizoen. Rond 20.00 uur staat de selectie morgenavond weer op het veld voor een eerste training. De komende weken staan er verschillende oefenwedstrijd op het programma die de selectie klaar moeten maken voor de competitie in de Derde Divisie B en natuurlijk voor het TOTO KNVB bekertoernooi.

Op zaterdag 12 augustus treft TEC thuis in de eerste kwalificatiewedstrijd van de TOTO KNVB Bekertoernooi. Een week later staat op sportpark De Lok de start van de competitie in de Derde Divisie B op het programma. Dan treft TEC thuis Gemert.

Wat staat er op het programma?

Naast de vele trainingen staan er aantal aantrekkelijke oefenwedstrijden op het programma. Zo speelt TEC bijvoorbeeld tegen Rijnsburgse Boys en Juliana ’31 en doet het mee aan de Harry Hamstra Cup.

Voorbereiding TEC

Voor TEC staat de komende weken het volgende op het programma:

Harry Hamstra Cup

De Harry Hamstra Cup (Salentein Cup) wordt jaarlijks georganiseerd door Sparta Nijkerk. Zes ploegen uit de tweede en derde divisie spelen een aantal wedstrijden tegen elkaar. Dit jaar zijn de deelnemers: Sparta Nijkerk, DOVO, IJsselmeervogels, Spakenburg, DVS’33 en TEC. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 28 juli, zaterdag 29 juli, dinsdag 1 augustus en zaterdag 5 augustus vindt de afsluitende wedstrijddag plaats op het sportpark van Sparta Nijkerk.

Voetballen voor het goede doel

Met de opbrengst van het toernooi steunt de Hamstra Cup De Vrienden van Meander. Door het werven van donaties voor (wetenschappelijk) onderzoek wil De Vrienden van Meander bijdragen aan de verbetering van de patiëntenzorg. Met de steun van de Harry Hamstra Cup in 2023 is het mogelijk om onderzoek te blijven doen naar nieuwe en betere behandelingen voor patiënten met kanker.

Het toernooi is niet vrij toegankelijk. Een toegangsbewijs kost 7,50. Je toegangsbewijs is tegelijkertijd een lot, waarmee je kans maakt op mooie prijzen: cheque voetbalreizen, een weekendje weg, powerslide training, workshop valkenier, dinerbonnen, boodschappenmanden.

De winnende lotnummers worden na afloop van het toernooi bekend gemaakt op www.vvspartanijkerk.nl

Huis Verkopen