TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Volop aan het werk…

Kleedkamers aangepakt, een unit geplaatst, nieuwe verlichting in de gangen, nieuw plafond in het wedstrijdsecretariaat, muren geverfd, nieuw keukenblok geplaatst, het keetje van Henk voorzien van een likje verf en is er in alle ruimtes automatische ventilatie gerealiseerd.

Ook dit jaar wordt er door een grote groep vrijwilligers tijdens de zomerstop de handen flink uit de mouwen gestoken om ons sportpark verder te verfraaien. We zijn blij met en trots op zo’n grote groep betrokken vrijwilligers én sponsoren, die deze verbouwing voor onze vereniging mogelijk maken.

Grote opknapbeurt kleedkamers

De afgelopen weken zijn de kleedkamers flink aangepakt. De douches zijn opnieuw betegeld, de muren geverfd, douchekoppen vervangen, nieuwe plafonds geplaatst en LED-verlichting met bewegingsmelder is aangebracht. Ook worden de vloeren in de kleedkamers (én in de gang) onder handen genomen. Vrijwel alle kleedkamers zijn aangepakt of worden later in dit jaar aangepakt. Zo staan de kleedkamers van de meisjes, dames en scheidsrechters later dit seizoen op de planning. Al het materiaal voor de verbouwing van deze kleedkamers is al in huis, maar aangezien deze kleedkamers beduidend netter zijn en het einde van de zomerstop in zicht is, is er voor gekozen om deze op een later moment aan te pakken.

De keuken en de fysioruimte worden ook opgeknapt. Ook hier wordt de vloer aangepakt, de muren geverfd, nieuwe wasbakken/keukenblokken geplaatst, etc. Daarnaast is er achter ons clubgebouw een unit geplaatst, waarin de fitnessapparatuur staat, die ingezet wordt tijdens het herstel van blessures van onze selectie. Daarmee verdwijnt de apparatuur uit ons clubgebouw.

LED-verlichting duurzamer én besparing energiekosten

In de plafonds van de kleedkamers, de gangen en het wedstrijdsecretariaat is LED-verlichting aangebracht. Dit is een volgende stap in de verduurzaming van ons sportpark. LED-verlichting gebruikt veel minder stroom dan “gewone” verlichting en dat zorgt er voor dat de energiekosten voor onze vereniging minder worden (we besparen nu zo’n 55%!). De verlichting is voorzien van een bewegingsmelder en gaat vanzelf uit.