TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Vervroegde winterstop voor amateurvoetbal (A-categorie)

Vervroegde winterstop amateurvoetbal (A-categorie)

De winterstop voor de voetballers in het amateurvoetbal (A-categorie) is begonnen. De KNVB heeft de laatste twee speelronden uit het programma gehaald. Dit naar aanleiding van de bekendmaking dat er definitief na 17.00 uur niet meer gesport mag worden.

Nu er niet meer getraind mag worden, is het volgens de voetbalbond onverantwoord om door te gaan met het spelen van wedstrijden in de competities in de A-categorie. Wedstrijden in de B-categorie mogen nog wel gespeeld worden omdat wedstrijden in de B-categorie op recreatief niveau gespeeld worden, waardoor ze minder inspannend zijn.

Oefenwedstrijden

Het is wel mogelijk voor clubs om op vrijwillige basis tegen elkaar te oefenen. De KNVB had voor het komende weekend het programma er al uitgehaald, waarbij de KNVB wel de mogelijkheid gaf om inhaalwedstrijden te spelen.

TEC 1 maakt van de gelegenheid gebruik om op vrijwillige basis een oefenwedstrijd te spelen en treedt daarom zaterdag 4 december om 12.00 uur op Sportpark De Lok aan tegen DOVO. Vanwege de geldende coronamaatregelen wordt deze wedstrijd zonder publiek gespeeld.