Trainer Ramon Schenkhuysen verlengt contract bij TEC U23

Trainer Ramon Schenkhuysen verlengt contract bij TEC U23
Van links naar rechts: Johan Verwey, Ramon Schenkhuysen en Gérold van Gessel

TEC O23 kan volgend seizoen ook rekenen op trainer Ramon Schenkhuysen

Donderdagavond heeft de Technische Commissie van TEC overeenstemming bereikt met Ramon Schenkhuysen, de huidige trainer van TEC U23, voor een contractverlenging van 1 jaar. De oud-speler van NEC en Vitesse geeft aan dat hij er vrij snel uit was om nog een jaar te willen verlengen.

“Ik heb het hier prima naar mijn zin samen met mijn assistent Carlo Verbeek met een prachtige groep talenten. Met soms 32 man op de training kunnen we constateren dat spelers nu graag voor TEC kiezen We zijn gepromoveerd naar de 2e divisie maar het doel van de TC ligt hoger en stap voor stap proberen we dat doel ook te bereiken.

Johan Verweij, voorzitter van TEC en lid van de Technische Commissie geeft aan superblij te zijn met de verlenging. “Met Ramon, Hans van de Haar en Gerold van Gessel hebben we 2 jaar geleden samen een plan gemaakt om de jeugd van TEC en jeugd uit de regio een perspectief te bieden om op hoger niveau te spelen en om daarna een stageplek of contract af te dwingen bij TEC 1. Ramon is van dag 1 betrokken bij onze plannen en heeft kwaliteiten die passen bij de club. Met veel inzet is hij loyaal geweest aan dit doel. Het ging niet altijd vanzelf. Met nu onze 23-2 kampioen in de hoofdklasse en onze 23-1 gepromoveerd naar de 2e divisie is aangetoond dat de visie en combinatie met elkaar succesvol is gebleken. En zolang Ramon dit kan blijven combineren met een baan als zelfstandige zijn we bevoorrecht met Ramon als trainer!”

Huis Verkopen