TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Topdag op De Lok

Mooi herfstweer, de nieuwe geluidsinstallatie die voor het eerst over het sportpark schalde, zo’n 80 jeugdspelers die de strijd met elkaar aangingen, pittige duels die werden uitgevochten, tv-camera’s rond het veld, VAR-momentjes en vooral heel veel plezier: het was gisteren een topdag op ons sportpark!

Na 7 weken weer een wedstrijd spelen

De jeugdcompetities liggen al enkele weken stil en daardoor worden er geen wedstrijden gespeeld, maar eigenlijk alleen getraind. Daar moest iets op te bedenken zijn, vonden Gérold van Gessel en Johan Verweij. Trainers werden benaderd, de lijnen weer op de velden gezet en de benodigde vrijwilligers werden opgetrommeld om een mooie wedstrijdmiddag op De Lok te organiseren.

Ook de spelers en trainer van TEC waren aanwezig om deze middag tot een succes te maken. Zo stond bijvoorbeeld trainer Hans van de Haar op het veld als scheidsrechter (net als Lukas Grizell en Cendrino Misidjan), zaten er spelers van de selectie langs de lijn als ballenjongen, waren er spelers en staf betrokken bij de warming-up en maakten weer andere spelers analyses van de wedstrijd en namen interviews af.

Ook was er veel media aanwezig. Zo verzorgde Betuwe Events een livestream van de wedstrijd JO15-1 tegen JO14-1 en SBS nam een item op voor de uitzending van Hart van Nederland.

De middag werd afgesloten met de verkiezing van de “Man of the Match’ en ontvingen Delano, Justin, Nathan en Andy uit handen van Nick Leijten, Kevin Sterling, Tufan Özbozkurt en Junior Ebobo een trofee.

We kunnen terugkijken op een mooie middag en willen iedereen bedanken die hier aan heeft bijgedragen om deze middag tot een succes te maken: onze partners, onze selectie en natuurlijk onze vrijwilligers. Wat zijn we blij en trots dat we dit met zijn allen mogelijk hebben kunnen maken.

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina...

Tv-beelden

TEC JO16-1 – TEC JO16-2 eerste helft: https://www.youtube.com/watch?v=cBfrmDtX1mQ&feature=youtu.be

TEC JO16-1 – TEC JO16-2 tweede helft: https://www.youtube.com/watch?v=T-QvEe56Uq0

TEC JO15-1 – TEC JO14-1 (inclusief interviews, foto tribune): https://www.youtube.com/watch?v=ToTvxacyT7M

Uitzending Hart van Nederland: https://fb.watch/1CV2ar3KKl/