TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Terug van vakantie? Word lid!

Logo tecNu het nieuwe seizoen weer aanbreekt is dit hèt moment om lid te worden van een voetbalvereniging, en waarom zou je dan niet voor TEC kiezen?

Van oudsher is bekend dat bij TEC nog ouderwets technisch mooi voetbal wordt gespeeld, zowel bij de jeugd, vrouwen en senioren elftallen. Bij ons is iedereen die zich aan de regels kan houden welkom, ongeacht geslacht, leeftijd, of etnische achtergrond. Wij hebben géén wachtlijst, lid worden = spelen.

Wij doen niet aan loze beloften en verplichte vrijwilligers bijdragen. Vrijwilligerswerk bij TEC is zo leuk dat je gewoon je steentje bij wilt dragen! Onze trainers horen tot de beste van Tiel en omstreken, en hebben zonder uitzondering een KNVB diploma of hun strepen verdiend in hun voetbalcarrière bij het Eerste van TEC – één van de beste teams van de Betuwe.

OrlandoWant zeg zelf, lid worden van een club waarvan het Eerste elftal in de Topklasse speelt, waar ieder jaar bij zowel de jeugd als de senioren meerdere elftallen kampioen worden, waar een organisatie achter staat waar het niet bij praten blijft maar waar er altijd boter bij de vis komt – zo’n club daar zou iedereen lid van willen worden.

Dus trek de stoute schoenen aan en schrijf je in of schrijf je over naar TEC!

Voor informatie over senioren (m/v) : Wim de Bie (06 – 3382 1495)
Voor informatie over jeugd (m/v) : René Harte (06 – 1297 6177)

Vastberaden? Ga direct naar het inschrijfformulier.

Tot ziens, tot TEC – het Oranje Hart van de Betuwe.