TEC wint overtuigend in Wijchen

TEC wint overtuigend in Wijchen

TEC wint overtuigend van AWC

Met een van de beste eerste helften van het seizoen won TEC gisteren overtuigend van AWC. Na 11 minuten stond TEC al op voorsprong na een slim genomen vrije trap van Walid Hassoun. Niet veel later verdubbelt Walid Hassoun de score door een voorzet van Fabian Serrarens goed in te tikken: 0-2

Op slag van rust zorgt Givon Derby ervoor dat TEC nog verder uitloopt en zet de 0-3 op het scorebord. Acht minuten is Givon Derby wederom doeltreffend en maakt de 0-4.

Opstelling: Walbeek; Van Veenendaal (77. El Bachir), Ket (83. Raben), Van Anholt, Van Rijn (83. Ortela); Hassoun (68. Valpoort), El Makrini, Roshanali, Lechkar; Serrarens en Derby (77. Lopez).

📸 Helly Bonet Sportfotografie

Nabeschouwingen / Nieuwsberichten

https://www.gelderlander.nl/topamateurs/jonkies-walid-hassoun-en-givon-derby-helpen-tec-aan-ruime-zege-bij-awc~a5ea0d8b/

https://www.gelderlander.nl/amateurvoetbal/awc-maatje-te-klein-voor-tec-custers-schiet-union-naar-eerste-overwinning~a5172d4a/

Programma TEC

Volgend week is er geen wedstrijd van TEC. Wel speelt TEC aanstaande woensdag in Groesbeek een oefenwedstrijd tegen De Treffers. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur.

De eerstvolgende competitiewedstrijd wordt gespeeld om zaterdag 28 oktober. Dan treft TEC op het eigen sportpark UNA. Aanvang: 14.30 uur.

Vier dagen later reist TEC af voor de bekerwedstrijd tegen Katwijk. Om 20.00 uur begint daar de wedstrijd in de eerste ronde van het TOTO KNVB-Bekertoernooi. Een uiterst belangrijke wedstrijd, waarbij winst hoog op het verlanglijstje staat. Wint TEC van Katwijk dan plaatst het zich bij de laatste 32 clubs van het TOTO KNVB-Bekertoernooi en is de kans groot dat TEC in de volgende ronde tegen een BVO gaat spelen… Alle support is dan ook welkom! Daarom rijdt er die dag een supportersbos naar Katwijk.

Huis Verkopen