TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten als je de wedstrijd TEC – Scheveningen wilt bezoeken

Kaartverkoop TEC – Scheveningen gestart

Speelronde 7 Jack’s League | TEC – Scheveningen
Dit weekend staat er wederom een wedstrijd op zondag op het programma. Op onze eigen sportpark trapt TEC zaterdag om 15.30 uur af tegen Scheveningen.

Om er een mooie middag van te maken, is het handig om een aantal dingen te weten.

Online tickets

Afgelopen maandag is de online ticketverkoop gestart. Scheveningen-supporters kunnen hier online hun toegangsbewijs voor de wedstrijd verkrijgen.

Je kunt de tickets hier bestellen: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tec-scheveningen-177201734157

Voor supporters van Scheveningen is het alleen mogelijk om online een ticket te bestellen.

Voor onze eigen supporters is het ook mogelijk om aanstaande zaterdag een kaartje aan de kassa te kopen.

Geldig legitimatiebewijs

Naast een geldige TEC-card of e-ticket heb je ook een geldig legitimatiebewijs nodig om toegang tot ons sportpark te kunnen krijgen. Bij binnenkomst kan gevraagd worden om je legitimatiebewijs te tonen. Zorg dat je je legitimatiebewijs en toegangsbewijs (ticket of TEC-card) bij de hand hebt als je bij de poort van ons sportpark bent.

Coronamaatregelen

Vorige week zaterdag (25/9) zijn de coronamaatregelen versoepeld. Dit betekent dat alleen wanneer je plaatsneemt in de kantine een QR-code moet kunnen tonen wanneer dit gevraagd wordt. Bij het afhalen van drankjes aan de bar in de kantine om die vervolgens op het terras te nuttigen, is geen QR-code nodig.

Meer informatie over de geldende coronamaatregelen vind je hier: Coronamaatregelen die gelden per 25-9-2021

Goede start voor Scheveningen

Scheveningen startte de competitie goed met winst op HHC & Spakenburg. Daarna werd er niet gewonnen van AFC, Katwijk en Excelsior Maassluis en bleef de wedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam in evenwicht (1-1). In de tweede kwalificatieronde voor de TOTO KNVB Beker won Scheveningen niet van derde divisionist BVV Barendrecht, waardoor het bekeravontuur voor de Scheveningse club, net als voor TEC, ten einde kwam. Met 7 punten uit 6 wedstrijden bevindt Scheveningen zich op een 14e plaats in de ranglijst en zal Scheveningen er op gebrand zijn om zaterdag de 3 punten mee naar huis te nemen om zo de weg naar boven in te zetten.

TEC herpakt zich met winst op HFC

Na twee nederlagen op rij – tegen AFC (competitie) en vv Gemert (beker) herpakte TEC zich afgelopen zondag goed in de wedstrijd tegen Koninklijke HFC. Waar de wedstrijd zondag rustig begon, sloten TEC en HFC de wedstrijd af met een boeiende en enerverende tweede helft, waarin het tot het einde aan toe spannend bleef. TEC hield goed stand en won de wedstrijd met 3-2. Voor de stand in de competitie betekent dit dat TEC met 13 punten uit 6 wedstrijden zich nu op een mooie 3e plaats achter Jong Sparta Rotterdam en Katwijk bevindt.

Er staat voor aanstaande zaterdag wederom een uitdagende wedstrijd op het programma. Een wedstrijd met twee ploegen, die alles op alles zullen zetten om als winnaar uit de strijd te komen. Scheveningen heeft de punten hard nodig om de weg naar boven in te zetten en TEC zal er alles aan doen om bovenin de top van de Tweede Divisie mee te blijven draaien. Kortom, een wedstrijd die aanstaande zaterdag meer dan de moeite waard is om te komen bekijken!