Handig om te weten voor de wedstrijd TEC – Quick Boys

TEC - Quick Boys - bezoekersinformatie 20.08.2022

TEC – Quick Boys – bezoekersinformatie 20.08.2022

Aanstaande zaterdag gaat de bal weer rol in Jack’s League. Voor de supporters van TEC en Quick Boys staat in de Tiel de wedstrijd TEC – Quick Boys op het programma. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

Spelers komen en gaan

De periode voor de start van een nieuw seizoen staat vooral in het teken van vakantie, oefenwedstrijden spelen en natuurlijk spelers die vertrekken en nieuwe aanwinsten, die selecties komen versterken. Zowel bij TEC als bij Quick Boys hebben de afgelopen periode de nodige mutaties in de selecties plaatsgevonden.

Zo zag Quick Boys topscoorder Darren Maatsen, goed voor 8 doelpunten in het vorige seizoen, vertrekken naar competitiegenoot AFC en treffen ze Kevin van Kippersluis, vorig seizoen 3x trefzeker voor Quick Boys, aanstaande zaterdag in het oranje shirt van TEC. Daarentegen kan Quick Boys dit seizoen wel rekenen op het scorend vermogen van Danny van de Meiracker. Vorig jaar scoorde Van de Meiracker 7 keer voor IJsselmeervogels. Daarnaast kan Quick Boys dit seizoen in de aanval ook rekenen op de nieuwelingen Ravelino Junte (Spakenburg) Jim Beers en Dyllandro Panka, die beiden overkomen van FC Volendam. Voor versterking op het middenveld is Tyrone Owusu, afkomstig van Scheveningen) aangetrokken, terwijl Aleksander Bjelica (vorig jaar zonder club) voor de verdediging van Quick Boys is aangetrokken. Doelman Paul van der Helm krijgt concurrentie van keeper Michael Fabrie, die overkomt van Smitshoek.

Quick Boys kende een goede en ongeslagen voorbereidingstijd. Zo werd er gewonnen van Westlandia (2-1, thuis), Eemdijk (4-1, thuis), FC Lisse (5-1, thuis) en SJC (0-5, uit).

Onderlinge strijd TEC – Quick Boys

TEC en Quick Boys hebben elkaar vier keer eerder getroffen in competitieverband. En de statistieken zijn daarbij in het voordeel van Quick Boys. Quick Boys ging er in drie van de vier wedstrijden met de winst vandoor, terwijl het tijdens het laatste treffen in Tiel (6 april 2022) eindigde in een 2-2 eindstand.

Met het hele seizoen nog voor zich, zal Quick Boys aanstaande zaterdag graag met de 3 punten in de bus stappen. TEC op haar beurt zal de drie punten in Tiel willen houden, een goed begin is immers het halve werken. We gaan het zien aanstaande zaterdag!

Ophalen TEC Clubcard

Bij de kassa is het aanstaande zaterdag voor de wedstrijd mogelijk om je TEC Clubcard (je seizoenkaart, ledenpas, donateurpas) op te halen, als je deze betaald hebt (volledig of een maandelijks termijn hebt af laten schrijven. Je kunt je TEC Club Card aanstaande zaterdag ook aan de kassa betalen, dan kun je je seizoenkaart in de rust of bij de volgende thuiswedstrijd ophalen. Om de wedstrijd TEC – Quick Boys te bezoeken, krijg je dan een tijdelijk toegangsbewijs.

Omdat aanstaande zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen wordt gespeeld, kan het druk zijn. Houd rekening met drukte en kom op tijd zodat je niets van de wedstrijd mist.

Kaartverkoop TEC – Quick Boys

Aanstaande zaterdag is voor TEC-supporters de kassa geopend om een los kaartje te kopen.

Supporters van Quick Boys kunnen uitsluitend online een kaartje kopen. De online kaartverkoop gaat woensdag 17 augustus om 18.00 uur van start en sluit zaterdag 20 augustus om 12.00 uur. Daarna kunnen er geen kaartjes meer gekocht worden.

Belangrijk om te weten:

  • Zet de juiste naam op je kaartje bij het bestellen. Bestel je voor meerdere mensen, vul dan per ticket de namen voor de personen voor je wie bestelt goed in. Zorg dat de namen overeenkomen met de namen op het geldige legitimatiebewijs.
  • Neem een geldig legitimatiebewijs mee.
  • Alleen met een geldig e-ticket met daarop de juiste naam én een geldig legitimatiebewijs krijg je toegang tot het sportpark.

De online kaartverkoop voor deze wedstrijd verloopt via Eventbrite: Online kaartverkoop TEC – Quick Boys | Zaterdag 20 augustus | Seizoen 2022-2023

Wedstrijdleiding Jack’s League TEC – Quick Boys

De scheidsrechter die het duel in goede banen moet leiden is de heer K. Puts Hij wordt geassisteerd door L.T. de Koning en M. Winckens. D.R.H. Drost is aangesteld als vierde official.

Tot zaterdag!

Overige wedstrijden – speelronde 1 Jack’s League
HHC Hardenberg – Noordwijk
Rijnsburgse Boys – Scheveningen
Kozakken Boys – Excelsior Maasluis
IJsselmeervogels – OFC
Katwijk – Jong FC Volendam
Koninklijke HFC – Spakenburg
Jong Sparta Rotterdam – FC Lisse
De Treffers – AFC

Huis Verkopen