TEC – Koninklijke HFC (registreren!)

Zondag start voor TEC de competitie tegen Koninklijke HFC. De wedstrijd begint om 14.30 uur en het sportpark is vanaf 13.00 uur toegankelijk. Om de wedstrijd te kunnen bezoeken in het nodig om je te registreren. Dit kan via de volgende link: Registratie TEC – Koninklijk HFC

Belangrijk om te weten

  • Er is een registratieplicht voor iedereen
  • Gratis ticket per (betaalde) TEC Clubcard houder (sponsor, (jeugd)lodid, donateur, seizoenkaarthouder, TEC 65+-kaarthouder, vrijwilliger)
  • Neem e-ticket én TEC Clubcard mee. E-ticket en/of TEC. Clubcard niet bij je, online kaartje kopen!
  • Per e-ticket is een (reeds betaalde) TEC Clubcard nodig. 4 gratis e-tickets = 4 (betaalde) TEC Clubcards tonen.
  • Aparte vakken jeugd tot en met 18 jaar en sponsors. Tribune gereserveerd voor TEC 65+-kaarthouders
  • Geen toegang voor uitpubliek
  • Houd je aan de geldende coronamaatregelen (Blijf thuis bij klachten, anderhalve meter afstand, geen geforceerd stemgebruik)

Registratie verplicht voor iedereen!

Of je nu van het bestuur van de uitspelende club, een journalist of een cameraman bent of een supporter van TEC: iedereen dient zich te registreren om ons sportpark te kunnen betreden.

Bij de registratie worden 4 vragen met betrekking tot je gezondheid gesteld. Dit om uit te sluiten dat je corona gerelateerde klachten hebt of in contact bent geweest met iemand die corona heeft. Heb je klachten kom dan niet naar het sportpark maar volg de wedstrijd thuis via ons Twitter– of Facebookaccount.

Door je te registreren voor deze wedstrijd ontvang je via je e-mail een e-ticket. Deze e-mail ontvang je van Eventbrite. Dit e-ticket heb je nodig om ons sportpark op te mogen. Het wordt namelijk bij de ingang gescand. Dit ticket kun je uitprinten of laten zien op je telefoon.

Registreren kan hier!

Registreren sponsors, (jeugd)leden, donateurs, seizoenkaarthouders, vrijwilligers

Gratis ticket voor seizoenkaarthouder, sponsors, (jeugd)leden, donateurs, vrijwilligers, 65+-kaarthouders
Voor iedereen die lid is van TEC of in het in het bezit is van een (betaalde) Clubcard van TEC (sponsorcard, business card, ledenpas, seizoenskaart) of donateur is van onze club, heeft (na registratie en bestelling e-ticket)) GRATIS toegang tot onze wedstrijden.

Uitleg registratie en ticket bestellen vind je hier…

Ben je in het bezit van een TEC Club Card dan kun je per (betaalde) TEC Club Card één gratis ticket bestellen. Je kunt per bestelling wel meerdere gratis kaarten bestellen, maar je hebt evenveel TEC Club Cards nodig als dat je gratis e-tickets besteld. Heb je geen (betaalde) TEC Club Card, dan heb je met een gratis e-ticket geen toegang tot de wedstrijd. Voorkom teleurstelling en bestel de juiste ticket.

Bij het registreren van je komst, kun je kiezen uit twee verschillende tickets. Kies voor de gratis kaart “Sponsor / (Jeugd)Leden/ Seizoenkaart/Vrijwilliger”

Ben je niet in het bezit van een TEC Club Card (deze is nog te bestellen! Dat kan hier: Bestellen seizoenkaart, dan betaal je €10,60 voor een toegangsbewijs. Je kunt je ticket bestellen via deze registratielink en te kiezen voor de optie Ticket TEC – Koninklijke HFC.

Indien je niet in het bezit bent van een TEC Clubcard, kom je met een gratis ticket het sportpark niet op en heb je geen toegang tot de wedstrijd. Je kunt dan nog wel online een ticket à €10,60 bestellen zolang de voorraad strekt.

Per TEC Clubcard is één gratis e-ticket te bestellen. Bestel je 4 gratis tickets dan kun je 4 TEC Clubcards laten zien bij de ingang.

Aparte vakken voor jeugd & sponsors, tribune voor 65+-ers

Net als bij de oefenwedstrijden hebben we speciale vakken voor de jeugd tot 18 jaar en onze sponsoren gemaakt en is de tribune gereserveerd voor 65+-kaarthouders.

Door deze aparte vakken te maken en bezoekers te laten registreren, kunnen we meer bezoekers ontvangen.

Jeugdvak

Jeugd(leden) tot 18 jaar krijgt een apart vak achter het goal aan de kant van De Hennepe/Laan van Westroijen. Via de ingang aan de kant van De Hennepe heb je gratis toegang tot dit jeugdvak.

En… trek je je oranje shirt aan om onze selectie te steunen?

Apart vak voor sponsoren

Voor het sponsorhome wordt een vak gemaakt van waar onze sponsoren de wedstrijd kunnen volgen. Dit vak is vanuit het sponsorhome te bereiken. Sponsoren kunnen op vertoon van hun sponsorkaart het sportpark (via de ingang bij het parkeerterrein!) betreden en dan door lopen naar het sponsorhome.

Tribune voor 65+-kaarthouders

De tribune reserveren wij voor 65+-kaarthouders. Op vertoon van uw 65+-kaart 2020/2021 kunt u een mooi plaatsje op de tribune uitzoeken. Houd daarbij ook rekening met de anderhalve meter.

Volg de aanwijzingen van onze stewards en beveiligers op!

Volg de aanwijzingen van de stewards en beveiligers tijdens uw bezoek aan ons sportpark op. Houd je aan de regels die gelden op ons sportpark en respecteer de anderhalve meter regel. Ook in de kantine, bij het keetje van Henk en op de tribune. Houd je aan deze afstand, zodat we met z’n allen voldoen aan de eis van anderhalve meter, zodat we kunnen blijven genieten van voetbalwedstrijden. 

Huis Verkopen