TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | TEC – Katwijk

TEC - Katwijk

Met een flinke domper op de competitie staat aanstaande zaterdag de publiekloze wedstrijd tegen koploper Katwijk op het programma. Een wedstrijd waarbij TEC zich zonder publiek over de kater van vorige week heen zal moeten zetten.

Katwijk

Met Katwijk als tegenstander kan TEC rekenen op een tegenstander van formaat. Katwijk draait immers al jaren mee in de absolute top van het Nederlandse amateurvoetbal. Met 11 gewonnen wedstrijden en slechts één verloren uitwedstrijd (2 – 0 verlies tegen Rijnsburgse Boys in speelronde 3) is Katwijk dit seizoen de koploper van Jack’s League, waarbij het scoren Katwijk enorm makkelijk afgaat (32 doelpunten voor en slechts 10 tegen).

Voor de staf van TEC een uitdaging om het juiste tactische plan te bedenken om zaterdag met een goed resultaat van het veld te stappen. Waarbij één lichtpuntje absoluut het vermelden waard is: Katwijk heeft aan TEC vaak een lastige tegenstander. Zeker op Sportpark De Lok, waar Katwijk niet vaak wist te winnen en TEC in de laatste 2 wedstrijden ook de winst pakte.

De wedstrijd die aanstaande zaterdag op Sportpark De Lok in Tiel om 15.30 uur begint, staat onder leiding van scheidsrechter M. Vos. Hij wordt daarbij bijgestaan door assistent-scheidsrechters L.T. de Koning en B.M. Vervoorn. O.T.H. van Hoof treedt op als 4e official.

Wedstrijd TEC – Katwijk via livestream te bekijken

Hoewel er geen publiek bij mag zijn aanstaande zaterdag is de wedstrijd via de livestream van Katwijk aanstaande zaterdag te volgen. Kosten 5,-

De link naar de livestream is www.eyecons.com.

Hoe kun je livestream bekijken

Om de livestream thuis te bekijken, moet je een paar stappen ondernemen:

  1. Registreer je (eenmalig én gratis) op de website van www.eyecons.com.
  2. Registreer je op de website van www.eyecons.com door rechts boven op het poppetje te klikken en vervolgens een aantal gegevens in te vullen (gebruiker en ww). Tip: doe dit ruim van te voren en niet vlak voor de wedstrijd om enige vorm van wedstrijdstress te ontlopen.
  3. Log zaterdag in op www.eyecons.com met de gegevens waarmee je je geregistreerd hebt.
  4. Klik op LIVE. Daar worden de livestreams die op dat moment beschikbaar zijn getoond. Een livestream is ongeveer 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd beschikbaar.
  5. Klik de link van de wedstrijd TEC – Katwijk aan.
  6. Betaal € 4,99 via iDeal betalen om de gehele wedstrijd live te kunnen volgen.

Terug in de historie


Samenvattig TEC – Katwijk 12-10-2019


Samenvatting TEC – Katwijk 12 mei 2018