TEC jubilarissen!

Vrijdagavond 7 april werden na afloop van de algemene ledenvergadering ook de jubilarissen gehuldigd.

Traditioneel kent TEC een aantal leden die vanaf hun geboorte al lid zijn van de club.

Dit is bijvoorbeeld ook van toepassing op “oer TEC’er “Manus van Doesburg welke gehuldigd werd voor zijn 80 jarige lidmaatschap. Ook Flip van Hensbergen,hij is inmiddels 80 jaar lid van TEC, hij werd op 5 jarige leeftijd ingeschreven als lid.

Drie jubilarissen tikken inmiddels de 70 jaar aan, te weten Peter van Hensbergen ,Ton Verbeek en Jan Spee. Uit een recenter verleden werd oud eerste elftal speler en vrijwilliger Martin Gerritsen gehuldigd voor zijn 50 jaar trouwe dienst,evenveel jaren staan ook op de teller van Herman van Doesburg.

René Schiltmans en Maarten Verbeek hebben beide al 40 jaren trouw aan TEC op hun palmares staan.

De lijst van jubilarissen wordt compleet gemaakt door: W. van der Heijden met 25 jaar, Henk van Meeteren, Huib van Soest, Job Peters, Gert van Kuilenburg en Gery Vink allen met 20 jaren en tenslotte Mathijs Spee, Erwin van Schilt en Peter van der Maten met 15 jaren lidmaatschap.

De avond werd op mooie en passende wijze afgesloten door Gery Vink die op bevlogen wijze het TEC-gevoel onder woorden bracht, hoe hij TEC de afgelopen 20 jaar beleefd en ervaren heeft, hoeveel TEC voor hem betekend en waar hij met TEC naar toe wil werken.

Op de foto van links naar rechts staan:
Flip van Hensbergen, Gery Vink, Manus van Doesburg, René Schiltmans, Martin Gerritsen, WA van der Heijden, Peter van Hensbergen, Gert van Kuilenburg en Herman van Doesburg.

foto van S.v. Tec.

Huis Verkopen