TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten als je de wedstrijd TEC – Jong FC Volendam wilt bezoeken

TEC – Jong FC Volendam Jack’s League

Speeldag 31 TEC – Jong FC Volendam Jack’s League

Met nog 4 wedstrijden voor de boeg speelt TEC morgen thuis tegen Jong FC Volendam. Op Sportpark De Lok begint de wedstrijd zaterdag om 15.30 uur.

Jong FC Volendam

Jong FC Volendam vinden we in de ranglijst van Jack’s League terug op een 14e plek. Daarmee staat Jong FC Volendam precies 1 plek boven én 1 punt voor op onze club. In de afgelopen 5 wedstrijden pakte Jong FC Volendam 2 maal de winst en verloor het drie keer. Zo werd er gewonnen van De Treffers (thuis 3-0) en Kozakken Boys (uit 3-5), maar verloren van Spakenburg (thuis 2-5), HHC (thuis 3-4) en Jong Sparta (uit 2-1).

De 14e plek betekent voor Jong FC Volendam sowieso play-offs. Hiervoor spelen zij tegen óf Almere City of Jong Feyenoord. Om in de Tweede Divisie te blijven zal de ploeg uit Volendam onder leiding van Kiki Musampa (met Jip Bartels(!) als zijn assistent) in Tiel natuurlijk willen winnen. Eindigt de ploeg uit Volendam bij de eerste 9 dan is een verblijf in de Tweede Divisie sowieso een feit. Eindigt de FC Jong Volendam op een positie numero 10 tot en met 16 dan speelt het play offs tegen de O21. Plek numero 17 & 18 zorgt voor directe degradatie. Kortom, Jong FC Volendam zal aanstaande zaterdag alles op alles zetten om punten te halen.

TEC

Dat geldt natuurlijk ook voor ons eigen TEC. Na een zeer sterke aprilmaand, stond er voor TEC in de maand mei 3 wedstrijden tegen de Top 3 van Jack’s League op het programma: Koninklijke HFC, HHC Hardenberg en Katwijk. Uit deze 3 duels werd knap 1 punt behaald. Dat er morgen punten gehaald moeten worden om het geheel in eigen hand te houden, is duidelijk. Aan de selectie zal het niet liggen, die is, op Kevin Sterling na, fit. Tel daar de benodigde steun van onze supporters erbij op en het zou toch goed moeten komen. Met andere woorden er staat morgen op De Lok weer genoeg op het spel met een mooie, spannende wedstrijd tot gevolg.

Meer over de ontknoping van dit seizoen en de regelingen rondom degradatie en jong teams? Lees dan ———–> Spannende ontknoping Jack’s League seizoen 2021-2022

Kaartverkoop TEC – Jong FC Volendam

Kaarten zijn aanstaande zaterdag te koop aan de kassa. Ook de supporters van Jong FC Volendam kunnen aanstaande zaterdag een kaartje aan de kassa kopen. De kassa is vanaf 14.00 uur geopend en je krijgt alleen toegang met een geldig toegangsbewijs. Zorg ook dat je een legitimatiebewijs bij je hebt, want daar kan om gevraagd worden.

Een ticket voor de wedstrijd TEC – Jong FC Volendam kost € 10,00 voor volwassen (18+) en € 5,00 voor jeugd tot en met 18 jaar en voor 65-plussers. Jeugd tot en met 12 jaar heeft gratis toegang

Een geldig toegangsbewijs is een kaartje dat gekocht is aan de kassa, maar ook de TEC Club Card (seizoenkaart, sponsorkaart, donateurspas of ledenpas van TEC) geeft toegang tot ons sportpark.

Parkeren bij TEC

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij de ingang en de kassa van het sportpark aan de Predikbroedersweg [route via Google Maps]. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij het waterschap tegenover het parkeerterrein van Van der Valk [route via Google Maps]. Op beide parkeerterreinen is het gratis parkeren.

Graag willen we vragen om niet te parkeren in de omliggende wijk om zo overlast voor buurtbewoners te beperken.

Neem je legitimatie mee

Om toegang te krijgen tot ons sportpark kan om een legitimatie gevraagd worden, zorg dus dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Pers & Analisten

Pers & analisten kunnen zich aanmelden via redactie@svtec.nl om een perstoegang voor deze wedstrijd te bemachtigen. Bij de ingang kan gevraagd worden om je perskaart.

Wedstrijdleiding TEC – Jong FC Volendam Jack’s League

Aanstaande zaterdag zal de leiding van de wedstrijd in handen zijn van:

  • Luuk Timmer (scheidsrechter)
  • Luc de Koning (assistent-scheidsrechter)
  • Lars Faber (assistent-scheidsrechter)
  • Max Kok (vierde official)