TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

TEC JO15-1 wint van koploper Peurssum JO15-1

Wedstrijdverslag TEC JO15-1 - Peurssum JO15-1 4-3  (1-2)

Wedstrijdverslag TEC JO15-1 – Peurssum JO15-1 4-3  (1-2)

Vandaag dan eindelijk de eerste competitiewedstrijd. Peurssum JO15-1 had er al 2 gespeeld en gewonnen; dus koploper. En een sterke tegenstander, dat vermoeden hadden we al tijdens de warming up.

Eerste helft

TEC JO15-1 begon met Dean en Naufal in de basis. Dean mocht eindelijk weer spelen na zijn dubbele polsbreuk en Naufal, overgekomen van JO14-1, speelde ook zijn eerste wedstrijd voor ons. Beiden speelden een goede wedstrijd en bleken versterkingen voor dit team in ontwikkeling.

Peurssum deelde de eerste klappen uit en stond na 10 minuten met 0-2 voor, na twee onnodig weggegeven doelpunten. De trainer greep in en zette Boubou (begonnen op het middenveld) in de achterste lijn. Dit bleek een gouden greep want Boubou speelde fantastisch! Het betekende echter ook dat er tactisch nog wat meer omgezet moest worden.

Vlak voor rust scoorde Naufal zijn eerste goal voor de JO15-1 en hiermee de aansluitingstreffer. Er werd fel geprotesteerd wegens vermeend buitenspel, maar gelukkig liet de scheidsrechter zien dat hij een goede scheidsrechter is en negeerde hij deze commotie.

Het was niet de enige kans die TEC JO15-1 kreeg de eerste helft, maar wel een belangrijke, omdat hij ook benut werd…

In de rust zijn er wat duidelijke zaken aangegeven en dit werd gelukkig uitstekend opgepikt door de spelersgroep.

Tweede helft

Vlak na rust (binnen een minuut) maakte Beratkaan er 2-2 van na een prachtige pass van Boubou.

De wedstrijd leek te kantelen in het voordeel van TEC JO15-1 maar ook Peurssum bleef gevaarlijk door hun sterke spitsen en hun middenveld dat een mannetje meer had.

Het werd geen 3-2, maar 2-3 nadat Peurssum JO15-1 te gemakkelijk op doel mocht schieten en Bart de bal in de verre hoek zag verdwijnen.

In de volgende aanval van TEC JO15-1 werd het al weer gelijk door opnieuw Beratkaan, ditmaal in de diepte gestuurd door Dean: 3-3!

Hoewel TEC het misschien meer verdiende, lag een nieuwe tegenvaller ook op de loer.

Een tegenvaller was ook het onterecht afgekeurde doelpunt van Naufal wegens vermeend buitenspel.

In de laatste minuut kreeg Noah de kans om te scoren. Dit mislukte, maar Noah kon de bal vervolgens wel opnieuw inbrengen en Naufal scoorde alsnog de 4-3, wat tot een grote vreugde-uitbarsting leidde bij team en supporters.

Het was bijna tijd en gelukkig werd dit ook de eindstand.

Het goede overwinning, uit het vuur gesleept tegen een goede tegenstander.

Rest ons nog Justin te bedanken die als wissel wilde fungeren en opnieuw sterk inviel!

Volgende week de bekerkraker tegen Theole!