TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

TEC Jeugdopleiding Gecertificeerd

Tijdens een persconferentie die afgelopen zaterdag 27 januari werd gehouden in de business room van TEC ontving ik namens TEC uit handen van KNVB official Sander van Beuzekom het certificaat “Lokale Jeugdopleiding”. Dit certificaat wordt uitgereikt aan verenigingen die succesvol het KNVB kwaliteit & performance programma voor lokale jeugdopleidingen afronden. Dit is uniek in de regio, en zelfs landelijk is een dergelijk certificaat alleen weggelegd voor een kleine minderheid onder de amateurverenigingen,

Het certificaat is aan de ene kant de kroon op het werk voor iedereen die de afgelopen jaren hard heeft gewerkt aan het opbouwen van onze jeugdafdeling, en aan de andere kant het startschot om de mooiste jeugdopleiding van Tiel en omstreken te worden. Wij gaan dus zeker niet op onze lauweren rusten.

Een woord van dank is wel op zijn plaats, en ik zou daarbij een lange lijst namen kunnen noemen en het risico lopen mensen te vergeten. In de loop der jaren hebben velen op hun eigen manier wel zijn steentje bijgedragen. Dus in plaats van een lijst namen wil ik bij deze iedereen bedanken die de afgelopen jaren een positieve bijdrage hebben geleverd aan de jeugd van TEC en het imago van TEC in het algemeen: ALLE vrijwilligers, alle leden (jeugd en senioren) en alle ouders en familie. Een speciaal woord van dank voor ALLE sponsors, groot en klein! Samen zijn wij TEC en samen maken wij TEC tot de gezellige vereniging waar alle gelederen van de samenleving samen voetballen!

Heren senioren, dames senioren, G voetbal en natuurlijk onze JEUGD!

René Harte