TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

TEC – GVVV: registratie TEC Club Card-houders

Registratie, e-tickets en kaartverkoop

Zaterdag speelt TEC thuis tegen GVVV en om deze wedstrijd te kunnen bezoeken is het nodig om je online te registreren en een e-ticket te bestellen. Vanaf zondag 13 september 12.00 uur kun je je hier Registreren.

Er zijn een aantal veranderingen. Lees daarom de onderstaande informatie.

Gratis e-ticket te bestellen tot donderdag 17 september 21.00 uur.

Voor onze sponsoren, leden, seizoenkaarthouders, donateurs, TEC 65+-kaarthouders is dit e-ticket gratis. Dit gratis e-ticket is te bestellen van zondag 13 september 12.00 uur tot donderdag 17 september 21.00 uur. Per TEC Club Card heb je recht op één gratis e-ticket. Je kunt je zondag 13 september vanaf 12.00 uur hier registreren.

Er zijn 4 verschillende ticketsoorten. Kies bij de registratie voor het juiste ticket.

 • Seizoenkaarthouders.
  Dit is het gratis e-ticket voor iedereen die in het bezit is van een TEC Club Card. Dus leden, donateurs, seizoenkaarthouders, TEC 65+-kaarthouders, vrijwilligers die een TEC-pas hebben. Om toegang tot de wedstrijd te krijgen, kun je bij de ingang je e-ticket en TEC Club Card laten zien.
 • Sponsorticket.
  Dit is gratis e-ticket voor onze sponsoren. Hiermee heb je gratis toegang tot de wedstrijd en het sponsorvak op vertoon van je sponsorpas. (Het sponsorvak is ook toegankelijk via de ingang aan de kant van de Hennepe/Laan van Westroijen).
 • Jeugdticket.
  Alle jeugd tot en met 17 jaar registreert zich via het jeugdticket. Dit is een gratis ticket.
 • Bestuursticket GVVV.
  Bestuursleden van GVVV vragen we om hier te registreren. Neem je Tweede Divisiepas mee, hier kan om gevraagd worden. Drie bestuursleden hebben toegang tot ons sponsorhome en sponsorvak.

Vanaf donderdag 17 september 21.00 uur is het niet meer mogelijk om een gratis e-ticket te bestellen. Heb je je dit dan nog niet gedaan, kun je de wedstrijd alleen bezoeken door een ticket te kopen.

Donderdagavond handmatige registratie

Donderdagavond is het mogelijk om je te laten registreren in de kantine. Dit kan van 20.00 tot 21.00 uur. Het is dan ook mogelijk om (reeds betaalde) seizoenskaarten / ledenpassen op te halen en een kaartje voor de wedstrijd TEC – GVVV te kopen in de losse kaartverkoop.

Losse kaartverkoop vanaf donderdag 17 september 21.00 uur

Voor iedereen die niet in het bezit is van een TEC Club Card start de verkoop van tickets donderdagavond om 21.00 uur. Een ticket kost € 10,60. ( € 10,- + € 1,20 registratiekosten Eventbrite = € 11,20. TEC betaalt per ticket de helft van de registratiekosten).

Meer informatie over het bestellen en registreren vind je hier.