TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC G1 – Jonge Kracht G1

TEC G1 - Jonge Kracht G1

9 oktober: TEC G1 – Jonge Kracht G1

De tweede competitiewedstrijd TEC G1 – Jonge Kracht G1. We waren compleet met 11 spelers. We hadden er zin in en het was lekker weer.

We waren lang met een warming up bezig, omdat de scheidsrechter na 15 minuten pas aan kwam, dus begonnen we pas om kwart over 1 aan de wedstrijd.

Eerste helft

Jonge Kracht G1 begon met de aftrap en deze werd meteen op de goal geschoten, maar deze was een makkie voor Nick.

Daarna kreeg Jonge Kracht een paar goeie kansen ,een stuk of 3. Daar ging er een van in, doordat een speler van Jonge Kacht helemaal vrij stond en deze in de lange hoek in kon schieten: 0-1.

Toen was het onze beurt. We kregen een opgelegde kans, maar deze werd recht op de keeper afgeschoten.

Jonge Kracht kreeg veel kansen en de beste man van Jonge Kracht, Mitchel, stond 1-op-1 met keeper Nick, maar Nick hield deze goed tegen.

Nog vlak voor de rust trapte Nick een lange bal uit, deze werd verlengd door Thom en vervolgens goed afgemaakt door Keanu af waardoor we op 1-1 kwamen.

Dat was ook de ruststand.

Tweede helft

Daarna gingen we de tweede helft in.

We speelden een aardige 2e helft en we waren 15 minuten lang de bovenliggende partij. We kregen hier en daar wat kansjes, maar deze werden niet benut.

Jonge Kracht G1 was levensgevaarlijk met de counter en ze kwamen er een paar keer makkelijk door heen, waardoor de nummer 2 van Jonge Kracht G1 oog in oog met keeper Nick kwam te staan, ook deze wist Nick te keren.

Helaas ging de bal er bij ons toch in doordat de nummer 2 van Jonge Kracht onze verdediger makkelijk passeerde, vervolgens de bal paasde op hun spits, die de 1-2 maakte.

Er was nog 10 minuten te spelen, maar helaas kwamen we er niet meer door heen, omdat Jonge Kracht met alle spelers in de verdediging ging of ze stonden bij de cornervlag om tijd te rekken.

Het zat er niet meer in en we verloren de wedstrijd met 1-2.

Luca heeft het goed gedaan tegen Mitchel, want hij kreeg geen kans om een goal te maken.

Over 2 weken spelen we tegen Eendracht Arnhem G1, een uitwedstrijd.