TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten als je de wedstrijd TEC – De Treffers wilt bezoeken

kaartverkoop TEC - De Treffers Jacks League gestart

Speelronde 9 Jack’s League | TEC – De Treffers

Dit weekend staat de wedstrijd TEC – De Treffers in Jack’s League op het programma. Zondag 17 oktober speelt TEC op Sportpark De Lok om 14.30 uur de wedstrijd tegen De Treffers.

Om er een mooie middag van te maken, is het handig om een aantal dingen te weten.

Zondag kassa open

Aanstaande zondag is de kassa geopend voor de kaartverkoop. Ook supporters van De Treffers kunnen gewoon een kaartje aan de kassa kopen.

Online tickets

Wil je alvast je kaartje kopen, sta je zondag liever niet in de rij voor de kassa, koop dan je kaartje alvast online. Online tickets vind je op de website van Eventbrite via https://bit.ly/3AArlOp

Coronamaatregelen

Zaterdag 25 september jl. zijn de coronamaatregelen versoepeld. Dit betekent dat de anderhalve meter-regel is komen te vervallen en iedereen weer welkom is om de wedstrijden in het amateurvoetbal te bezoeken.

Geen QR-code tonen om het sportpark te betreden, wel hebben om in de kantine plaats te nemen

Om ons Sportpark te bezoeken, vragen we bij de ingang NIET om een QR-code. Je kunt dus zonder je QR-code te tonen de wedstrijd bezoeken.

Wel gelden er nog regels m.b.t. horeca/sportkantines. Dat betekent in onze kantine dat als je in de kantine gaat zitten, dat je een QR-code moet kunnen laten zien.

Voor het halen van een drankje, frietje, broodje kroket of een bezoekje aan het toilet, hoef je ook GEEN QR-code te laten zien.

Neem je legitimatie mee

Om toegang te krijgen tot ons sportpark kan om een legitimatie gevraagd worden, zorg dus dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Wedstrijdleiding TEC – De Treffers Jacks League

Aanstaande zondag zal de leiding van de wedstrijd TEC – De Treffers in Jacks League speelronde 9 in handen zijn van:

  • D. Schaper (scheidsrechter)
  • N. Kromme (assistent-scheidsrechter)
  • R. Westenberg (assistent-scheidsrechter)
  • L. van Leeuwen (vierde official)

Weer tijd voor 3 punten

Zowel De Treffers als TEC hebben na 8 duels allebei 14 punten. TEC staat daardoor op een zesde plek, De Treffers vinden we net een plaatsje lager op de zevende plek. Zowel TEC als De Treffers hebben beiden 4 wedstijden gewonnen, 2 wedstrijden verloren en 2 een gelijkspel behaald. Ook het doelsaldo is voor beide clubs +2. De clubs gaan gelijk op dus.

Aanstaande zondag staat er dan ook echt wel iets op het spel. Wint TEC zondag, dan houdt het aansluiting bij de top. Winnen De Treffers dan stijgt de Groesbeekse club op de ranglijst en houdt het ook aansluiting bij de top. Willen de clubs meedraaien in de top, dan zal er gewonnen moeten worden. Genoeg redenen voor beide clubs om zondag flink de strijd aan te gaan. Wij kijken er in ieder geval naar uit.