TB Truck en Trailer Parts eerste nieuwe goudpartner van TEC voor Greenboarding

TB Truck en Trailer Parts eerste nieuwe goudpartner van TEC

TB Truck en Trailer Parts wordt eerste nieuwe goudpartner van TEC voor de Greenboarding

TB Truck en Trailer Parts is de eerste goudpartner van TEC, die de club gaat helpen bij de verdere verduurzaming van de club om zo energieneutraal sportpark te realiseren. Met de handtekening van Freek van Mourik, Partsmanager van TB en Ronald van de Meerakker, Country Parts Manager van DAF onder het contract voor initiatief van TEC om een Greenboarding te realiseren, die leidt tot de verduurzaming van de vereniging.

TB Truck en Trailer Parts is de eerste van zes sponsoren, die er samen voor gaan zorgen dat er 600 meter aan zonnepanelen worden gerealiseerd, waardoor onze vereniging op termijn energieneutraal wordt.

“We zijn blij met en trots op deze samenwerking met TB Truck en Trailer Parts.”, zegt Johan Verweij, voorzitter van s.v. TEC. “Ons doel is het realiseren van een energieneutraal sportpark. En met Truck en Trailer Parts als onze eerste nieuwe goudpartner hebben we weer een belangrijke stap gezet om dat doel te halen.”

Heeft u interesse om deel te nemen met het greenboarding project bij TEC, neem dan contact op met Johan Verweij via 06 535 762 84 om de mogelijkheden te bespreken.

Over TB Truck en Trailer Parts

TB Truck & Trailer Parts | sponsor van TEC

TB Truck & Trailer Parts is gespecialiseerd in het leveren van truck-, trailer-, bus-, en bedrijfswagenonderdelen aan groothandels en dealerorganisaties. Met een webshop met ruim 165.000 onderdelen is TB Truck & Trailer Parts een van de grootste onderdelenleveranciers van Nederland.

Huis Verkopen