Stoppen met roken? Doe het nu samen met TEC

TEC en Medipro hebben de handen ineengeslagen om leden, supporters en iedereen die TEC een warm hart toedraagt, te helpen bij het stoppen met roken. Door mee te doen aan Sportief Rookvrij stop je als supporter of als lid samen met de club. Zo werk je samen aan een rookvrij leven en een rookvrije omgeving. En ook niet onbelangrijk: Sportief Rookvrij wordt vergoed door de zorgverzekering, zonder eigen risico.

Stoppen met roken is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste mensen willen wel stoppen, maar het lukt lang niet iedereen.

Sportief Rookvrij is een samenwerking tussen Medipro Stoppen met Roken Coaching en onze club. Coaches van Medipro helpen jou bij het stoppen van roken. De kans om succesvol te stoppen met roken wordt hierdoor veel groter.

Hoe werkt het?

Het stoppen-met-rokentraject duurt 10 weken. Met je coach breng je jouw redenen om te stoppen met roken in kaart. Je maakt een persoonlijk stopplan en wordt ondersteund bij het uitvoeren hiervan. Ook ontvang je mogelijke hulpmiddelen, zoals nicotinevervangers of medicijnen.

Wat kost het?

Omdat Medipro werkt met wetenschappelijk bewezen effectieve methoden, wordt dit traject vergoed door zorgverzekeraars. Dit komt niet ten laste van het eigen risico. Ook de hulpmiddelen worden vergoed.

Door te stoppen help je niet alleen jezelf, maar ook de club

Stoppen doe je natuurlijk voor jezelf, voor je eigen gezondheid. Maar door te stoppen help je onze club bij het creëren van een gezonde sportomgeving. Want zeg nu zelf: roken en sporten gaan toch eigenlijk niet samen…?!

Eerlijk is eerlijk: het levert ons natuurlijk nog wel iets meer op. Voor elk lid, supporter, toeschouwers en elke inwoner van Tiel, die dit stoppen-met-roken-traject doorloopt en zich via de banner op de website van TEC heeft aangemeld bij Medipro, krijgen wij als club een kleine financiële vergoeding. En na een moeilijke tijd, helpen alle beetjes.

Ja, ik wil stoppen en nu?

  1. Klik op onderstaande banner, die brengt je naar de website van medipro.nl.
  2. Kies op de website voor onze sportclub.
  3. Voer je persoonlijke gegevens in en meld je aan.
  4. Medipro neemt contact met je op om je eerste sessie in te plannen.
  5. Je doorloopt het coachingstraject en na 10 weken ben jij gestopt met roken!
  6. Wij zijn enorm trots op jouw prestatie
  7. Onze club ontvangt een vergoeding omdat jij een topprestatie hebt geleverd. Dank je wel!

Over Medipro

Medipro is sinds 2011 specialist in Stoppen met Roken Coaching. Er zitten vestigingen van Medipro verspreid over het hele land, daardoor is er altijd een coach dicht bij jou in de buurt. Je kunt ook telefonisch begeleid worden als je dat fijner vindt. En tegenwoordig kun je bij Medipro ook kiezen voor videocoaching.

De coaches van Medipro Stoppen met Roken Coaching zijn intern opgeleid en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Daarnaast staan alle behandelingen onder toezicht van een verslavingsarts en psycholoog.

Samen naar een rookvrij leven? Meld je nu aan voor Sportief Rookvrij!

Huis Verkopen