Steun TEC met Rabo Club Support! Stem nu…

Ook dit jaar doet TEC weer mee met RaboClubsupport-actie. De afgelopen jaren heeft TEC door het werven van stemmen op deze manier veel materialen voor de jeugd aan kunnen schaffen. Wie hart heeft voor onze jeugd, brengt zijn/haar stem uit op TEC!

Wat is Rabo Club Support?

September is het dé maand van Rabo Club Support! Meedoen aan Rabo Club Support betekent een financieel steuntje in de rug voor verenigingen die aangesloten zijn bij de Rabobank. Op de website van Rabo Club Support of in de app van de Rabobank kun je je stem uitbrengen op TEC. Iedereen die stemt kan op 3 verschillende verenigingen/instellingen stemmen.

We roepen onze supporters, leden, familieleden van leden en andere kennissen en bekenden op om te stemmen op TEC!

De financiële bijdrage van Rabo Club Sport wil TEC ook dit jaar weer inzetten om materialen voor de jeugd aan te schaffen. Help mee om ons doel te behalen. Je hoeft alleen maar je stemmen uit te brengen.

Je kunt je stem uitbrengen vanaf maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september.

Hoe kun je stemmen?

  • Om te kunnen stemmen moet je bij Rabobank West Betuwe een betaalrekening hebben
  • Je logt in op de Rabo App of de website van de Rabobank
  • Via “Zelf regelen” of “Service” – “Mijn lidmaatschap” klikken op RaboClubSupport en je stem uitbrengen op T.E.C. (Tielse Eendracht Combinatie) plus eventueel nog 2 andere clubs.

Vraag ook aan familieleden, vrienden en bekenden om dit te doen. Meer stemmen is een grotere financiële bijdrage van de Rabobank. Iedereen met een betaalrekening bij Rabobank West Betuwe kan meedoen.

Huis Verkopen