Steun TEC door te stemmen bij Rabo ClubSupport

Steun TEC door te stemmen bij Rabo ClubSupport

Stemmen bij Rabo ClubSupport voor TEC

Oktober is de maand van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt financiële ondersteuning aan verenigingen die zijn aangesloten bij de Rabobank.

Ook TEC doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. En hoe meer stemmen van leden, familieleden van leden en andere kennis, donateurs, sponsors en supporters TEC krijgt via Rabo ClubSupport, hoe hoger de financiële bijdrage via Rabo ClubSupport wordt.

Doel: Kleding & materiaal voor de jeugd

Deze financiële bijdrage wil TEC dit jaar inzetten voor kleding en materieel voor de jeugd. TEC schenkt aan iedereen (tot 8 jaar) die zich aanmeldt een kledingpakket met daarin een tenue en een trainingspak zodat sport en beweging voor iedereen mogelijk is. Ook ballen en mini-doeltjes en andere trainingsmateriaal zouden we graag met deze bijdrage willen bekostigen

Help mee om ons doel te behalen. Je hoeft alleen maar je stem uit te brengen!

Stemmen op sv TEC

Je kunt je stem uitbrengen vanaf maandag 4 oktober tot maandag 25 oktober.

Hoe kun je stemmen?

  • Om te kunnen stemmen moet je bij Rabobank West-Betuwe een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank.
  • Ben je nog geen lid van de Rabobank, log dan in op de Rabo App of de website van de Rabobank. Kies voor “Zelf regelen”/ Service – “Mijn lidmaatschap” en word lid van de Rabobank. Aan het lidmaatschap van de Rabobank zijn geen kosten of verplichtingen verbonden. (De voordelen ervan zijn: toegang tot Rabo&Co magazine, acties en events exclusief voor Rabobankleden).
  • Ben je lid (geworden), klik dan op Rabo ClubSupport en breng je stem uit op sv TEC.

Vraag ook aan familieleden, vrienden en bekenden om dit te doen. Meer stemmen is een grotere financiële bijdrage van de Rabobank voor onze vereniging. Iedereen met een betaalrekening bij Rabobank West-Betuwe kan meedoen.

Meer weten over Rabo ClubSupport of het lidmaatschap van de Rabobank, breng een bezoekje aan de website van de Rabobank via https://www.rabobank.nl/lokale-bank/west-betuwe?page-size=5

Huis Verkopen