TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Spelers van TEC gaan (inter)nationaal

Basil Camara | Selectie TEC 2020-2021 | Tweede Divisie

Basil Camara en Chelsea Homan zijn uitgenodigd om voor hun nationale team uit te komen.

Basil Camara opgeroepen voor het nationale team van Guinee-Bissau

Basil Camara is uitgenodigd voor het nationale team van Guinee-Bissau. Het nationale team van Guinee-Bissau speelt op 5 juni een oefenwedstrijd tegen het nationale team van Kaapverdië. Daarnaast staat er op 10 juni ook een wedstrijd in de tweede ronde voor de kwalificatie van WK op het programma. De tegenstander is nog niet bekend. Guinee-Bissau komt uit in groep I en treft in die poule de landen Marokko, Guinee en Soedan.

Chelsea Homan opgeroepen voor selectie MO16 Landelijk

Chelsea Homan van onze O15-1 is opgeroepen voor de selectie van MO16 Landelijk. M016 neemt deel aan het Nordic Tournament voor nationale MO16-teams dat van 3 tot en met 13 juli in Denemarken (onder voorbehoud) georganiseerd wordt.

Om tot een definitieve selectie te komen, organiseert drie selectieactiviteiten. Chelsea heeft een uitnodiging ontvangen om aan de eerste twee selectieactiviteiten deel te nemen. Komt ze door deze twee heen, volgt nog een derde. Na de derde selectie wordt bekend welke meisjes definitief zijn geselecteerd voor het team dat naar het Deense voetbaltoernooi afreist.

Inske Weiman en Chelsea Homan, twee talentvolle spelers van TEC maken kans op een plaats in een talentenelftal van een Betaald Voetbal Organisatie (BVO)
Chelsea Homan (rechts) uitgenodigd voor selectie MO16 Landelijk.

Succes!

We zijn trots op de selectie van Chelsea en Basil en wensen hun heel veel succes én plezier de komende weken en hopen dat we zowel Basil als Chelsea zien schitteren in de kleuren van hun land!