Snert Toernooi 2015 groot succes!

Op zaterdag 3 Januari luidde TEC het nieuwjaar in met het traditionele Snert Toernooi. Het toernooi was dit jaar weer drukker dan vorig jaar, met 5 volle teams was er een serieuze competitie mogelijk waarin ieder team 4 wedstrijden speelde.

De vijf teams, te weten Barcelona, FC Milan, Real Madrid, Manchester United en Liverpool (voor minder deden we het niet) werden aangevoerd door een door het bestuur zorgvuldig geselecteerde captain. De overige teamleden werden door het lot bepaald. Zo doende kon iedereen meedoen, ongeacht leeftijd of niveau en was er zelfs een team waar een D speler schouder aan schouder stond met een speler van Zaterdag 1 !

Dat team bleek uiteindelijk ook te winnen, het team Barcelona dat in het wit speelde (zie ook de foto’s).

Na de wedstrijden was er uiteraard erwtensoep en broodjes voor iedereen in de kantine, waarbij ondanks de grote opkomst de wachtijden toch zeer kort waren vanwege de uitstekende prestaties van vrijwilligers in de keuken en achter de bar.

Met het Rad van Fortuin werd vijf rondes lang meerdere grote vleesprijzen en troosprijzen verloot, onder de bezielende leiding van opper-draaier Peter van Empel. De stemming zat er goed in.

Tot grote hilariteit van iedereen bleek demissionair voorzitter Joop Velema bij iedere ronde in de prijzen te vallen, soms zelfs meerder keren per ronde. Toen Joop dat echt te gek vond worden mocht er doorgedraaid worden, waarbij het rad nogmaals op datzelfde nummer van Joop bleef hangen en er weer moest worden doorgedraaid…

Namens het bestuur en de leden van TEC een bedankje aan alle vrijwillgers die dit leuke evenement weer mogelijk gemaakt hebben!

[wppa type=”cover” album=”153″ size=”auto” align=”center”]Any comment[/wppa]
Huis Verkopen