Selectie SV TEC 1 schenkt Prijzengeld Harry Hamstra Cup 2023 aan de vereniging

Tijdens de voorbereiding op het seizoen 2023-2024 heeft SV TEC 1 meegedaan aan het prestigieuze Harry Hamstra toernooi georganiseerd door Sparta Nijkerk. Deelnemende clubs waren: Sparta Nijkerk, DOVO, Spakenburg, IJsselmeervogels, DVS’33, en SV TEC.

Door overwinningen op DVS’33 (1-0) en op Sparta Nijkerk (3-0) en een gelijkspel tegen IJsselmeervogels (1-1) werd SV TEC eerste in de eindrangschikking en ging er met de hoofdprijs vandoor. De hoofdprijs bestond naast een mooie beker ook uit een cheque ter waarde van 1500 euro.

De selectie heeft besloten om dit mooie bedrag te schenken aan de vereniging zodat er geïnvesteerd kan worden in materialen die hard nodig zijn. Uiteraard zijn wij als bestuur erg blij met dit mooie gebaar en gaan dan ook het bedrag besteden aan o.a. nieuwe doelen voor de jeugd.

Wij bedanken de selectie voor dit prachtige gebaar en wensen onze selectie heel veel succes in de competitie die zondag 20 augustus 2023 begint met een thuiswedstrijd tegen SV Gemert. Wij rekenen op heel veel supporters om ze aan te moedigen en te steunen in de strijd om de eerste drie punten van de competitie.

Namens het bestuur,

Johan Verweij – voorzitter SV TEC

Huis Verkopen