Voorbeschouwing SC Genemuiden – sv TEC

Voorbeschouwing sc Genemuiden – sv TEC

Het kan nog alle kanten op met TEC in de nacompetitie

Door Rob Jansen

TIEL – TEC reist met een 1-0 overwinning op zak naar Genemuiden op precies de dag waarop de club honderd jaar wordt. In Tiel op De Lok ontliepen beide ploegen elkaar niet veel, maar TEC heeft Bo van Essen. Met een fabuleuze vrije trap van ver zette hij zeven minuten voor tijd TEC op voorsprong. Het was alweer zijn twintigste treffer.

Beide ploegen ontliepen elkaar niet veel, maar als er één recht had op de overwinning was dat TEC. SC
Genemuiden is een degelijke ploeg met vooral veel fysieke kwaliteiten. Als extra wapen hebben zij een speler, die van een inworp een hoekschop maakt. Gemakkelijk zal TEC het in Overijssel niet krijgen. Het is alleen te hopen, dat iedereen zaterdag fit is. Vooral Jarchinio Antonia, die in de slotfase van de wedstrijd opzichtig aan zijn hamstring voelde, maar wel de wedstrijd uitspeelde. Jeffrey Ket is weer terug van een schorsing. De wedstrijd op sportpark De Wetering in Genemuiden begint om 14.30 uur.

Wedstrijd sc Genemuiden – SV TEC live uitgezonden!

Voor wie niet naar Genemuiden kan afreizen, de wedstrijd wordt zaterdagmiddag live uitgezonden. Zaterdag wordt de uitzending wederom verzorgd door Breman.net. Breman.net zendt de wedstrijd live uit via -> https://breman.net/live/

Genodigden, die zich hebben aangemeld voor de middagreceptie van TEC ter ere van het 100-jarige bestaan, zijn van harte welkom om de wedstrijd vanaf 14.30 uur in de businessruimte/bestuurskamer te bekijken.

Huis Verkopen