Rodney Klooster verlaat TEC en kiest voor maatschappelijke carrière

Rodney Klooster verlaat TEC

Rodney Klooster verlaat per direct TEC. De talentvolle verdediger stopt met zijn voetbalcarrière en kiest ervoor om zich volledig te richten op zijn maatschappelijke carrière als Performance Coach & Personal Trainer bij Beyond Yourself in Rotterdam.

Rodney Klooster kijkt terug op een fijne tijd bij TEC: “De beslissing om te stoppen met voetbal was niet eenvoudig, maar als er een kans voorbijkomt, waarvan je weet dat niet zo 1, 2, 3 meer langs gaat komen, moet je die grijpen. En dat heb ik dan ook gedaan. De keuze die ik heb gemaakt is dan ook echt gericht op de toekomst. Ik ga verder bouwen aan mijn maatschappelijke carrière. Ik ben nu eindverantwoordelijke bij Beyond Yourself in Rotterdam. Hier geef ik performance trainingen en groepslessen. Ik heb dit altijd al leuk gevonden en kan dit nu voor de volle 100% uitvoeren.

 Ik kijk terug op een mooie tijd bij TEC. Ondanks de afstand, ben ik altijd met veel plezier naar de club gegaan. Het was superfijn samen te werken met Hans van de Haar als trainer, maar vooral als mens. En ook de samenwerking met de andere leden van de technische staf, spelers en club heb ik als zeer prettig ervaren. Ik wil alle supporters, vrijwilligers, stafleden en teamgenoten bedanken voor een fijne tijd.

TEC vindt het vertrek van Rodney Klooster jammer, maar begrijpelijk: “Er heeft zich voor Rodney een mooie kans voorgedaan om zich verder te ontwikkelen als performance en personal coach, dat hij deze kans grijpt begrijpen we natuurlijk. Natuurlijk vinden we het jammer, maar we hebben er alle begrip voor dat Rodney zich op zijn maatschappelijke carrière gaat richten. We bedanken Rodney dan ook voor zijn inzet, betrokkenheid en de hele fijne samenwerking en wensen hem heel veel succes toe.”

Rodney Klooster

Rodney speelt sinds de zomer van 2021 bij TEC. Voordat de ervaren rechtsback uit Vlaardingen naar TEC kwam, was hij vooral in het buitenland actief. Daar speelde hij onder andere bij Dinamo Tbilisi, FC Inter, Botev Plovdiv (toen o.l.v. Petrovic, oud-speler van PSV) en AS Trencin. In Nederland kwam Rodney onder andere uit voor FC Eindhoven en FC Dordrecht en speelde hij in de jeugd van Excelsior en Feyenoord.

Met 41 wedstrijden, 2831 speelminuten en een doelpunt (tijdens de wedstrijd Kozakken Boys – TEC op 30 oktober 2021) was Rodney één van de vaste krachten van de selectie van TEC. Door zijn ijzersterke verdedigende en opbouwende kwaliteiten, zijn enorme loopvermogen en vechtlust was Rodney altijd een aanwinst binnen de lijnen.

  • Rodney Klooster | TEC Selectie 2022-2023
  • Rodney Klooster verlaat TEC
  • Rodney Klooster verlaat TEC
  • TEC - HHC Hardenberg
  • Rodney Klooster | Selectie TEC 2021-2022
Huis Verkopen