Raies Roshanali nieuwe aanwinst TEC

Raies Roshanali nieuwe aanwinst TEC

Raies Roshanali tekent 1-jarig contract (met optie) bij sv TEC

De 27-jarige Raies Roshanali versterkt in het nieuwe seizoen de selectie van TEC. De linksbenige creatieve middenvelder heeft een 1-jarig contract (met optie) getekend. Roshanali komt over van competitiegenoot vv Noordwijk, waar hij vijf seizoenen deel uitmaakte van de Noordwijkse selectie.

Raies Roshanali kijkt uit naar de samenwerking met TEC: ”Sinds de bekendmaking van m’n vertrek bij vv Noordwijk heb ik alle opties opengehouden en gesprekken met verschillende clubs gevoerd. Na het gesprek met Hans (van de Haar) had ik een heel goed gevoel en dat was gelukkig wederzijds. Ik heb er alle vertrouwen in dat TEC in de Jacks League actief blijft, dat is ook waar deze club thuishoort.”

Raies Roshanali

Met Raies Roshanali de nodige ervaring in huis. De 27-jarige Amsterdammer doorliep de jeugd van Zeeburgia en (Jong) AZ. Op 16-jarige leeftijd debuteert Roshanali in Oranje 018 tijdens de vriendschappelijke wedstrijd Oranje 018 tegen Verenigde Staten 018. Daar vervangt hij in de 67e minuut Rick Karsdorp. In de zomer van 2015 tekent Roshanali een 2-jarig contract bij FC Oss. Daar debuteert hij op 7 augustus tijdens de seizoensopener in de Eerste Divisie.

In de zomer van 2017 maakt Roshanali de overstap naar eerstedivisionist FC Dordrecht. Het jaar daarop, in de zomer van 2018 sluit hij aan bij de selectie van Noordwijk, waar hij zich ontwikkelt tot een vaste aanwinst van het team. Na de winterstop werd bekendgemaakt dat Roshanali na (tot nu toe) 115 wedstrijden, 16 doelpuntenen15 assists Noordwijk gaat verlaten. Deze zomer verruilt Roshanali het rood-witte shirt voor het oranje shirt van TEC, waar hij deel uitgaat maken van de selectie 2023/2024.

Selectie TEC 2023/2024

Eerder werd al bekendgemaakt dat zowel Mohamed El Makrini, Quinten van Veenendaal en Ricardo Fernandes Perreira ook volgend jaar tot de selectie van TEC behoren. Zij verlengden allen hun contract. Dat geldt ook voor het trainersduo Hans van de Haar en Eric Meijers. Nieuw op De Lok is volgend jaar is Jeffrey Ket. Ket komt over van Quick Boys.

Volgend seizoen kan TEC niet rekenen op Guido van Rijn en Bo van Essen. Zij vertrekken naar Kozakken Boys, waar ze herenigd worden met oud-TEC-coach Scott Calderwood. Ook Basil Camara heeft aangegeven volgend seizoen niet voor TEC te spelen. Een nieuwe club heeft de TEC-aanvoerder nog niet gevonden. Dat geldt wel voor Yaël Eisden, die vertrekt naar Excelsior Maassluis.

Huis Verkopen