TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Rabobank en TEC zetten samenwerking voort

Rabobank West Betuwe en TEC zetten hun samenwerking nog een jaar voort. Rabobank West-Betuwe staat in de regio bekend als een maatschappelijk betrokken bank die zeer verbonden is met het lokale verenigingsleven.

Samenwerken aan een duurzaam verenigingsleven

Rabobank ondersteunt verenigingen en stichtingen met het realiseren van hun ambitie. Daarbij staan ze niet aan de zijlijn, maar werken ze echt met de clubs samen. Met Rabo Club Support Vereniging ondersteuning de coöperatieve bank verenigingen met kennis en mankracht om de club sterker te maken. Of dat nu is op financieel, bestuurlijk, duurzaam of maatschappelijk gebied. Zo bouwen zij samen met verenigingen, clubs en stichtingen aan een welvarend en duurzaam verenigingsleven.

Dat geldt ook voor de samenwerking tussen TEC en Rabobank West Betuwe. Zo is de bank bijvoorbeeld betrokken bij de Business Club TEC en ondersteunt ze TEC financieel. Bijvoorbeeld door het geven van een vergoeding wanneer leden, supporters en alle andere mensen die TEC een warm hart toedragen, een gesprek met betrekking tot advies over woningfinanciering aangaan met de Rabobank. Voor elk gesprek krijgt TEC een financiële vergoeding van 250,- euro. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook de club verder.

Wil je TEC helpen aan extraatje en heb je interesse in een gesprek met de Rabobank over woningfinanciering? Neem dan contact op met Johan Verweij via +31 6 53576284.