RABO ClubSupport: Stem op TEC voor doeltjes voor de jeugd

Rabo ClubSupport: Stem op ons tussen 5 en 27 september, zo steunt u ons kosteloos!

Vorige jaar heeft TEC met succes deelgenomen aan de “Rabo ClubSupport Actie“. Met de opbrengst van de actie van vorig jaar hebben gezorgd dat onze jeugd tot en met 8 jaar een kledingpakket (wedstrijdtenue & trainingspak) heeft ontvangen. Dit hadden we niet kunnen doen zonder de steun van iedereen die vorig jaar op ons gestemd heeft. Dit jaar hopen we weer op uw steun en willen we met de opbrengst van deze actie mini-doeltjes voor de jeugd aanschaffen.

Hoe werkt Rabo ClubSupport?

Omdat de Rabo ClubSupport actie vorig jaar ook een succes was, doen we dit jaar graag weer mee aan deze waardevolle actie. Dit betekent dat u als lid van Rabobank West-Betuwe, in de periode van 5 tot 27 september uw stem kunt uitbrengen op sv TEC als uw favoriete vereniging. Hoe meer stemmen we als vereniging ontvangen, hoe hoger het geldbedrag is dat TEC krijgt om te investeren in de mini-doeltjes.

Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en/of uw vrienden ons willen steunen, door op ons te stemmen tijdens deze campagne!

Stemmen op sv TEC met Rabo ClubSupport!

Je kunt je stem uitbrengen vanaf maandag 5 september tot donderdag 22 september

Hoe kun je stemmen?

  • Om te kunnen stemmen moet je bij Rabobank West-Betuwe een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank. Heb je een betaalrekening bij de Rabobank dan betekent dat niet dat je ook automatisch lid bent. Daarvoor moet je je aanmelden als lid.
  • Ben je nog geen lid van de Rabobank, log dan in op de Rabo App of de website van de Rabobank. Kies voor “Zelf regelen”/ Service – “Mijn lidmaatschap” en word lid van de Rabobank. Aan het lidmaatschap van de Rabobank zijn geen kosten of verplichtingen verbonden. (De voordelen ervan zijn: toegang tot Rabo&Co magazine, acties en events exclusief voor Rabobankleden).
  • Ben je lid (geworden), klik dan op Rabo ClubSupport en breng je stem uit op T.E.C. !

Vraag ook aan familieleden, vrienden en bekenden om dit te doen. Meer stemmen is een grotere financiële bijdrage van de Rabobank voor onze vereniging. Iedereen met een betaalrekening bij Rabobank West-Betuwe kan meedoen.

Wij hopen op uw steun en willen u bij voorbaat daar alvast voor bedanken!

Alle info over de Rabo ClubSupport actie vindt u op de website van de Rabobank